HCL.HR

Najavljen This Is My Land, western igra za PC

Zoran Žalac 02.11.2017.   •   9 komentara


Publika na PC-u možda još neko vrijeme neće vidjeti Red Dead Redemption 2, no najavljena je još jedna igra koja će nas na PC-u povesti na Divlji Zapad.

this is my land

Kad god se pojavi neka igra western tematike, neizbježno je da igračima na PC-u utrljamo malo soli na ranu zbog izostavljanja Rockstarovog nadolazećeg hita s te platforme. Ipak, drugi se proizvođači igara trude uskočiti s naslovima slične “kaubojske” tematike. Jedan od takvih naslova je MMO Wild West Online, a ovih je dana najavljena i singleplayer avantura u otvorenom svijetu zvana This Is My Land.

this my land-ss (1)

Ova igra razlikovat će se od većine western naslova po tome što u njoj nećemo imati ulogu kauboja, već “indijanca”, odnosno domoroca američkog zapada. Samim time, igra će se uvelike oslanjati na stealth mehanike, a izazovnosti tog modela trebalo bi doprinijeti i nasumično generiranje svijeta. Developer obećava kako će svako pokretanje igre iz početka rezultirati time da gradovi budu drugačije raspoređeni, da patrole neprijatelja imaju drugačije rute i sl.

this my land-ss (2)

Ovo nam u kontekstu stealtha zvuči kao genijalna stvar ili recept za propast. No, developer Game Labs uvjeren je da to može izvesti uz sposoban AI protivnika koji bi nas trebali tretirati kao inteligentnu odraslu osobu koja zna kako nadmudriti umjetnu inteligenciju.

Što će od svega ovoga biti vidjet ćemo u skorijoj budućnosti.

Komentari (9)

  • tryon

    02.11.2017 - 12:47

    po screenovima ovo je ostvarenje sna

  • Mixa

    02.11.2017 - 13:20

    Na osnovu ovoga sto se moze videti, izgleda obecavajuce. Samo mi se ne svidja to nasumicno generisanje sveta. Mislim, generalno ne volim igre sa nasumicnim menjanjem svega i svacega, ok je to za neke, recimo, roguelike naslove, ali ovoj igri ne verujem da ce to bas leci.

  • funky0308

    02.11.2017 - 16:27

    Nadam se da se proceduralno generiranje gradova i svijeta nece odnositi doslovno na svako pokretanje igre jer to bas i nema smisla. Jbga, udjem u neki grad, upoznam grad, drugi puta idem tamo, a grada nema 🙂 . Nema mi to bas nekog smisla trpati u single player igru. OK da se radi o igri u svemiru ali na Zemlji bas i ne. Ali super, shvatili su izdavaci koliko je i PCu potrebno ovako nesto pa ako nista drugo mozda RockStar prisile da jos jednom razmisli ili pozuri PC verziju.

    • Texas Flood

      @funky0308, 02.11.2017 - 20:27

      Pretpostavljam da su mislili na svaki novi new game…

  • Adam Jensen

    02.11.2017 - 17:22

    Ovo se čekalo

  • Texas Flood

    02.11.2017 - 20:29

    Ali ja i dalje želim igrati kao kauboj, jahati konja, otvarati nogom vrata od saloona i glasno rokati iz svojih revolvera i winchesterke, a ne igrati stealth kao indijanac 🙁

  • rokonja

    02.11.2017 - 20:49

    “indijanac” – hm, pa takvih likova za igrat nema puno.

    • deanHR

      @rokonja, 02.11.2017 - 22:06

      Niie indijanac nego je izvorni Amerikanac. Nemoj biti rasist 😛 ajajajajajajajajaja (njihov ratni poklič te neka usmjeri u manje rasističkom smjeru)

  • Sentiel FH-016

    03.11.2017 - 06:27

    Po screenshotovima igra ima potencijala, izgleda da kuhaju nesto dobro!! 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?