HCL.HR

Najavljen Total War: Attila, igramo ga već početkom iduće godine

Stjepan Fikter 26.09.2014.   •   4 komentara


Creative Assembly s novim nastavkom Total War serijala odvodi nas u vrijeme Attile s kojim se uz nove stvari, vraćaju i neki elementi iz prijašnjih naslova.

Developer Creative Assembly predstavio je Total War: Attila, novi naslov u popularnom Total War serijalu, čija se radnja odvija u 395. godini. Budući da je nekad slavno carstvo bitno oslabljeno, ovdje nas osim standardnih političkih spletkarenja očekuju bitke s barbarima, a među njima se nalazi i Attila za kojeg još nije poznato hoće li biti igrivi lik ili samo antagonist.

Total War: Attila ne izmišlja toplu vodu – opet nas očekuje dio s potezima na mapi i strateška borba u realnome vremenu. Očekujte bitke na ulicama, civile, uništavanje naselja, dinamičnu vatru, poboljšane opsade i druge elemenate kakve očekujte od Total Wara, a vraća se i obiteljsko stablo uz drvo vještina. Za tehnički dio igre opet će biti zadužen Warscape pokretač kojeg smo vidjeli u prijašnjem dijelu, no ovaj put stiže u nešto nadograđenom obliku.

Total War: Attilu zaigrat ćemo, kažu, već početkom iduće godine na osobnim računalima, a tu je i prigodni CGI trailer.

Komentari (4)

  • Adam Jensen

    26.09.2014 - 12:06

    Volio bih da neko napravi hack&slash igru sa Attilom kao protagonistom

    • drazensi

      @Adam Jensen, 26.09.2014 - 12:26

      to bi bilo zanimljivo, a kad bi vec napravili s Atillom, onda moze i Hannibal, on mi je jos zanimljivija licnost..ako ne vec hack&slash onda akcijska avantura ili rpg u stilu Witchera…:-)

  • Himand

    26.09.2014 - 17:50

    prejako

  • nemanjabl

    26.09.2014 - 19:15

    po meni empire je najjaci total war zajedno sa prvim rome,drugi dio totalno razocarenje nadam se da nece biti isto sa ovim

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?