HCL.HR

Najavljen Toybox Turbos, nasljednik Micro Machines serijala

Stjepan Fikter 25.10.2014.   •   2 komentara


Codemasters nas ovog studenog planira upoznati sa spiritualnim nasljednikom Micro Machines serijala u kojemu će opet u glavnome fokusu biti multiplayer zabava s minijaturnim autićima.

Već 12. studenog na PC-ju, PlayStationu 3 i Xboxu 360 očekuje nas Toybox Turbos, spiritualni nasljednik Micro Machines serijala koji stiže iz Codemastersa. Kao i u prethodnim igrama, glavne zvijezde opet će biti minijaturni autići kojima ćemo upravljati iz izometrijske perspektive po kuhinjskim stolovima, znanstvenim laboratorijima, učeničkim klupama i sličnim podlogama za staze. Naravno, na njima će biti različitih prepreka, prečaca i power-upova u obliku mina, mitraljeza te čekića.

Očekuje nas sveukupno 18 staza, 35 autića i šest modova među kojima je i Elimination gdje je cilj izbjeći da nas “ne pojede” rub ekrana. Osim singleplayera koji će imati bitke s bossovima, glavna zabava bit će rezervirana za lokalni i online multiplayer u kojemu mogu sudjelovati četiri osobe. Kako izgleda spiritualna reinkarnacija Micro Machinesa, možete pogledati u priloženom traileru.

Komentari (2)

  • Moffa

    25.10.2014 - 19:33

    nicro machines 🙂 🙂

  • Disc0

    26.10.2014 - 05:17

    Joj MM mi je jedna od najdrazih voznji, jos se sjecam prvog i drugog dijela!
    Najbolji mi je onaj mod za dva igraca di se skupljaju bodovi tako da ''lupis'' u kraj ekrana 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?