HCL.HR

Najavljen Ultima Forever

Zoran Žalac 12.07.2012.   •   0 komentara


BioWare Mythic najavio je kako planira oživiti vremešni Ultima serijal u obliku free-to-play naslova koji će spojiti igrače na različitim platformama.

Proslavljeni RPG serijal Ultima, prisutan već trideset godina, vraća se u obliku besplatne igre pod nazivom Ultima Forever. Igru razvija BioWare Mythic koji nam kao specifičnost obećava zajednicu u kojoj će se naći igrači s različitih platformi – što znači da će igra osim na PC stići i na konzole / mobilne platforme. Koje točno – nije otkriveno.

Zaplet igre bit će jednostavan – u ulozi borca ili čarobnjaka spašavat ćemo zemlju Britanniu. Po običaju, borac će se fokusirati na nešto prisniju borbu „prsa o prsa“, dok će čarobnjak svojim čarolijama držati distancu od neprijatelja i pomagati suborcima.

Datum izlaska trenutno nije poznat, no na službenoj stranici igre već se možete prijaviti za beta testiranje pa ćete u tom slučaju biti pravodobno obaviješteni o tome kada će igra biti lansirana. Usput rečeno, valja spomenuti i to da kreator samog Ultima serijala – Richard Garriott – neće sudjelovati u izradi ove igre. Umjesto toga, Garriott razvija vlastiti Ultimate RPG projekt zajedno sa svojim studijom Portalarium.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?