HCL.HR

Najavljen Warhammer: End Times – Vermintide

Stjepan Fikter 07.02.2015.   •   0 komentara


Kooperativno istrebljivanje štakora iz Ubersreika glavni je fokus Vermintidea, novog naslova smještenog u Warhammer univerzum.

Developer Fatshark, poznatiji po naslovima poput War of the Roses i Lead and Gold, najavio je svoj novi IP – Warhammer: End Times – Vermintide.

End Times odvodi nas u okolicu grada Ubersreika koji je pod napadom štakorske rase Skaven, gdje ćemo preuzeti ulogu jednog od pet heroja te kooperativno surađivati s još troje ljudi u čišćenju grada od štetočina.

Akcija će se odvijati iz prvoga lica bilo da se sukobljavamo iz daleka ili oči u oči, a svaki od heroja ponudit će drugačiji stil igranja, opremu, vještine i osobnost. Developeri također navode kako možemo očekivati raznolike lokacije čiji će raspon biti od vrha Magnus Towera pa sve do utrobe Under Empirea.

CEO Fatsharka Martin Wahlund kaže: “Kombinirajući borbu s multiplayer akcijom, Vermintide će pružiti igračima potpuno novu perspektivu Warhammer svemira kroz oči heroja s kojim igraju. Ostajući vjerni fantasy univerzumu s poznatim protivnicima i lokacijama, veselimo se osvajanju srca entuzijasta i pridošlica s novom Warhammer pričom.”

Warhammer: End Times – Vermintide zaigrat ćemo u drugoj polovici godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?