HCL.HR

Najavljena domaća igra I Hate Running Backwards

Zoran Žalac 31.08.2017.   •   4 komentara


Zagrebački tim Binx Interactive u suradnji s Croteamom najavio je svoju arkadnu pucaljku pod specifičnim nazivom – I Hate Running Backwards.

Ne znamo tko još voli trčati unatrag, ali znamo tko ne voli. Razvojni studio Binx Interactive iz Zagreba na nedavnom je Gamescomu predstavio svoju igru koju razvija uz blagoslov tvoraca Serious Sama. Radi se o arkadnoj pucaljki iz ptičje perspektive koja nosi naziv “I Hate Running Backwards”.

Iza tog naziva nalazi se brza i akcijom nabijena igra u kojoj kroz različite periode povijesti i nasumično generirane levele tamanite sve pred sobom – uključujući i okoliš. Sveopću destrukciju potiče preko 40 specijalnih oružja koja su vrlo maštovito dizajnirana, a možemo ih i dijeliti u lokalnom “kauč” co-op modu za dvoje.

I Hate Running Backwards” je trenutno u razvoju za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Izlazak igre još nema fiksan datum, no očekujte igru početkom 2018. godine.

Komentari (4)

  • Reponja123

    31.08.2017 - 21:03

    Igra izgleda super. Zanima me koliko će koštati.

  • JAGUAR_PAW

    31.08.2017 - 23:00

    brz gameplay

  • Omniweb

    01.09.2017 - 08:23

    Serious Sam , odozgo i u rikverc!! Gdje ćeš bollje?!

  • Mila Grubisic

    08.11.2017 - 09:24

    Mislim da biti dosta dobra igra ali da li će se probiti u prodaju pošto igre koje nisu napravljene od nekog svetskogpoznatog devoloperskog studija nisu baš tako cenjene koliko bi trebale biti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?