HCL.HR

Najavljena ekspanzija za The Talos Principle

Igor Belan 24.03.2015.   •   2 komentara


Proširenje naziva The Talos Principle: Road to Gehenna stiže ovog proljeća, obećava novu priču i još naprednije i zahtjevnije zagonetke.

The Talos Principle ovog proljeća dobiva svoju prvu ekspanziju – The Talos Principle: Road to Gehenna. Objavili su to ranije danas Croteamovici i Devolver Digital rekavši kako nas u tom proširenju očekuju neke od “najnaprednijih i najzahtjevnijih zagonetki do sad.”

“Road to Gehenna prati priču Uriela, Elohimova glasnika, dok istražuje neobičan, skriveni dio simulacije na misiji milosti i iskupljenja u pokušaju da oslobodi proklete duše pod svaku cijenu.”, kaže službena objava za novinare.

Tom Jubert i Jonas Kyratzes vratili su se napisati priču ekspanzije, a ovaj put obećavaju nam pružiti uvid u potpuno drugu stranu Elohimova svijeta, uz nove likove i potpuno nove lokacije s vlastitom poviješću i filozofijom.

Ne znamo točan datum izlaska, ali znamo da The Talos Principle: Road to Gehenna dolazi na Steam tijekom ovog proljeća, dok će PS4 i Nvidia Shield port igre i ekspanzije doći kasnije tijekom godine.

Ako slučajno niste čuli za The Talos Principle, provjerite našu recenziju i pogledajte jedan od naših video komentara. O vidi! – evo jednog takvog odmah ispod.

Komentari (2)

  • davork

    24.03.2015 - 20:06

    legen—wait for it.–ary game :D….svaka cast Croteam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?