HCL.HR

Najavljena Forza Horizon

Duje Kozomara 05.03.2012.   •   9 komentara


Forza Horizon stiže ove jeseni na Xbox 360, razvija je Playground Games, studio koji su napravili bivši Codemastersovci, a u njemu su i veterani nekoliko drugih studija.

Tijekom vikenda na internetu se pojavio trailer za igru imena Forza Horizon, koji traje minutu i nema ništa gameplaya. Zbunjeno smo se počešali po glavi, no danas nam je stigla i službena Microsoftova objava – riječ je o novoj igri koja stiže na Xbox 360 ove jeseni. Igru razvija Playground Games, studio koji su 2009. godine napravili bivši Codemastersovci – Trevor Williams i Nick Wheelwright, a u njemu su i veterani Black Rock, Bizarre Creations te Slightly Mad studija.

“Ovo je kreativni i managment tim koji nam je donio Colin McRae, DiRT, GRID, kao i Tocu”, pojasnio je direktor Forze 4, Greenawalt. Nisu otkriveni nikakvi detalji o gameplayu, a više informacija očekuje se u bliskoj budućnosti.

Komentari (9)

  • buby8992

    05.03.2012 - 20:09

    Zašto imam neki osjećaj da bi ovo mogao biti neki Kinect spinoff?

    • LRusso465

      @buby8992, 05.03.2012 - 20:16

      Zašto imam osjećaj da bi to bilo dobro i mislim da se treba forsirati kinect, mislim ono, kad je vec tu.

    • buby8992

      @buby8992, 05.03.2012 - 20:28

      Zašto imam osjećaj da ti sada trolaš? Jer budimo realni, koji normalni gamer bi htio da igre u budučnosti izgledaju ovako: http://www.youtube.com/watch?v=6KKgtN4T8V8

    • LRusso465

      @buby8992, 05.03.2012 - 20:47

      Ono, ne znam zašto si uopšte stavio taj video? Ne vidim njegovu svrhu jebemu :'(
      Mislim da se Kinect treba forsirati na igrama tipa Forza, Tom Clancy's i sl. pa zašto ne i u Kinect Sports, Dance Central… prepostavljam da nemaš Kinect pa ne znaš o čemu pričam. To je uber zabavna spravica, pogotovo ako si sa frendovima. Probaj, svidjet će ti se. Ali svi ovi ozbiljniji naslovi imaju podršku i za kontroler i za kinect, pa zašto to ne omogućiti na svim igrama, ko hejta kinect ima podršku za kontroler, kome je kinect uber dobra sprava ima i kontroler i kinect. Meni se sviđa.

    • buby8992

      @buby8992, 05.03.2012 - 23:47

      Taj video sam stavio da ti ukažem na to kakva vrsta "gamera" igra Kinect. Mala djeca (iliti balavci kako neki kažu), osobe koje po kalendaru su u tinejdžerskoj ili adolescentskoj dobi, ali je njihova mentalna dob na razini djeteta od 3 godine, te čak i neki ljudi u srednjoj životnoj dobi koji na taj način žele provoditi više vremena sa svojom djecom ili se žele ponovno osjećati mlado. Ne, nemam Kinect, niti ću ga ikada imati. Nemam niti jednoga frenda koji spada u jedan od gore navedenih slučajeva tako da neću igrati ni sa njima. Ozbiljni naslovi koji koriste Kinect? Možeš mi reči što pod tim misliš? Da li misliš na nešto tipa Kinect u Mass Effect 3? Jer to je jedan od najvećih gluposti ikada. Zašto je to jedna od najvećih gluposti ikada? Zato jer se na taj način Mass Effect zaglupljuje i pokušava ugoditi svima uzrastima kako u životnoj tako i mentalnoj dobi. Uostalom, koja normalna osoba (izuzetak su osobe koje imaju toliko para da neznaju kamo bi s njime) bi potrošila 1500 kn (ili koliko već dođe) da može pomoću glasa razmještati suborce, koristiti biotike (mass effect verzija magija) ili upravljati dialogue whellom (koji ja osobno smatram jednom od najretardiranijih stvari u RPG-ovima). Ako će u budučnosti ozbiljni naslovi imati pravu podršku za Kinect, tko normalan će ih tako igrati? Zamisli samo da igraš npr. Skyrim koji traje oko 100 sati da cijelo vrijeme mašem rukama i skaćeš ispred ekrana kao neka budala. To će činiti samo oni koji imaju prekomjernu tjelesnu težinu, a prelijeni su otiči trčati ili se baviti nekim drugim tjelesnim aktivnostima.

    • LRusso465

      @buby8992, 06.03.2012 - 18:08

      To u prvom djelu što si naveo je istina, ali samo za igru tipa Kinectimals, Kinect Disneyland i sl, u redu, 70% igara za kinect je za djecu. Ali Forza rula sa kinectom, ti za 1500kn dobiješ sve, a samo volan za xbox košta kao kinect. Skyrim sa kinectom, ko je rekao da bi to valjalo? to su igre koje nisu stvorene za ovakav vid igranja. Mass Effect 3 iskreno ne znam kakav je sa kinectom, ali kinect je samo sporedna stvar u igri, već kad si dao tolike pare za njega zašto ga ne iskoristiti za tu igru? Pa iako je samo glas u pitanju, niko neče kinect kupovati radi mass effecta nego radi hrpe drugih igara. Misliš da je Forza sa Kinectom namjenjena djeci, misliš da bi njih zanimala takva igra? Misliš da je nadolazeci naslov Tom Clancy's namjenjen za publiku mlađu od 10 godina? U ostalom ne želim više diskutovati o tome, ti imaš svoje mišljenje ja svoje, mogli bi smo do sutra ovako se prepirati. 😉

    • buby8992

      @buby8992, 06.03.2012 - 19:51

      Forza je i bez Kinecta namijenjena djeci, jer ako pogledaš na kutiju vidiš da piše PEGY 3, ESRB E, a kinect ju čini samo još jednostavnijom, a za Tom Clancy's neznam, zato jer me ta igra ni najmanje ne zanima, jer se radi vjerojatno o još jednoj neinovativnoj i generičnoj pucačini, ali ispravi me ako griješim.

    • LRusso465

      @buby8992, 06.03.2012 - 20:13

      Ok, za tebe su sve igre za djecu i neinovativne 😉

  • SonOfOsiris

    06.03.2012 - 15:03

    šta su ovo isto počeli štancat ko nfs

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?