HCL.HR

Najavljena prva ekspanzija za Civilization: Beyond Earth

Zoran Žalac 18.05.2015.   •   1 komentara


U Rising Tide ekspanziji za prošlogodišnji Civ: Beyond Earth gradit ćemo gradove na vodi u ulozi bogatih šeika s Bliskog Istoka.

Prošle godine s novim Civilizationom kolonizirali smo različite vanzemaljske terene, a upravo najavljena ekspanzija Rising Tide proširit će to i na vodeni dio planeta. Naime, prvo proširenje za Civilization: Beyond Earth stiže već ove jeseni, a igru će proširiti u nekoliko područja.

U prvom redu, obećana je izgradnja plutajućih naselja s kojima ćemo dolaziti do podmornih resursa na planetima. To će moći raditi u ulozi četiri nove frakcije, uključujući i Al Falah – bogate nomade s Bliskog Istoka.

Druga velika važna nadogradnja bit će ona na sustavu diplomacije. Rising Tide ekspanzija donosi dinamični set diplomatskih vještina čijim se aktiviranjem i kombiniranjem može drastično promijeniti sam svijet. Za tu potrebu uvodi se i tzv. politički kapital kao prevaga za diplomatske odnose.

Od ostalih stvari spominje se novi Artifact sustav, nove Affinity jedinice te dakako novi planeti s odgovarajućim, neistraženim biljnim i životinjskim svjetovima. Kao što smo već spomenuli, ekspanzija stiže ove jeseni, a koštat će oko 30 eura.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    18.05.2015 - 17:15

    Vidim da prate primjer CIv 5. Podržavam ovo, jer znaju napravit ekspanziju koja osvježi cili gameplay.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?