HCL.HR

Najavljena taktička pucačina Burstfire

Stjepan Fikter 10.06.2015.   •   1 komentara


Od bivših developera koji su stvorili Hawken, stiže najava novog naslova koji opasno podsjeća na Rainbow Six: Siege po gameplay elementima.

Iz budućnosti u sadašnjost, iz kokpita povećeg robota u čizme specijalaca. Tako bi se ukratko mogao opisati put Nacho Gamesa, studija kojeg tvori ekipa zaslužna za Hawken. Budući da već imaju iskustva s FPS žanrom, ne čudi što je njihova nova igra također pucačina iz prvog lica, no ovaj put njihov novi naslov Burstfire će se fokusirati na taktičko 5 vs 5 napucavanje.

Za razliku od mnogih modernih pucačina koje imaju klase, ovdje će igrači imati potpunu slobodu da igraju što žele i kako žele jer nema ograničenja na opremu i alate. Budući da je u pitanju taktički naslov, sporija borba uz jedan život je normalna pojava, a najavljen je i alat za planiranje napada.

S gameplay strane, Burstfire podsjeća na Rainbow Six: Siege jer ćemo i ovdje kao obrambeni tim imati mogućnost postavljanja barikada, uz opciju uništavanja okoliša pomoću eksploziva. Nažalost, nije otkriveno do koje razine će se okoliš moći demolirati.

Kada ćemo zapucati u ovome naslovu još nije poznato, no Early Access verzija stiže ovoga ljeta s time da se već možete prijaviti za alphu. Jednog dana kada izađe cijela igra, developeri obećavaju besplatne nadogradnje uz izjavu kako igra neće vidjeti DLC pakete.

Komentari (1)

  • ChungHam22

    11.06.2015 - 08:26

    Po ovome sto je HCL.hr napisao igra izgleda prilicno zanimljivo za ljubitelje Tactical Shootera.Na njihovom sajtu su ukratko objasnjene novine u igri,ali je takodje navedeno da vecina,mozda i sve, nece biti u alphi.Ko ima zelju da se prijavi i isproba igru to mu preporucujem da ne okleva(naravno podrazumeva se da cete moci da je igrate bez problema na nekim pristojnim racunarima).Pozdrav od mene za HCL, odlicni ste.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?