HCL.HR

Najavljene nove Persona igre

ToxarE 25.11.2013.   •   2 komentara


Izdavačka kuća Atlus najavila je nove igre u Persona serijalu, među kojima su Persona 5, dvije igre za handheld uređaje te nastavak Persona 4 Arene.

Izdavačka kuća Atlus danas nije štedjela na novim najavama. Njihov trenutno najpopularniji serijal Persona u bližoj će budućnosti dobiti više različitih igara. Za početak, tu je Persona 5 najavljena za PS3, nastavak glavnog serijala koji je pauzirao još od 2008. godine. Igra je najavljena sljedećim trailerom.

Persona 4: Dancing All Night najavljena je ekskluzivno za PlayStation Vitu, a riječ je o ritmičkoj igri. S druge strane, Persona Q: Shadow of the Labyrinth najavljen je za Nintendo 3DS, kao svojevrsni presedan prve igre u serijalu koja će se pojaviti na platformi koja nije Sonyjeva. Naposljetku, Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold nastavak je Persona 4 Arene, a najavljen je za PlayStation 3.

Sve igre trenutno su u planu samo za japansko tržište tijekom 2014. godine, no za očekivati je da će Atlus proširiti svoje horizonte barem u 2015., ako ne i ranije.

Komentari (2)

  • Emperor Ghaleon

    26.11.2013 - 08:39

    Valjda im se sa ovom novom tabačinom neće dogoditi ''P4 Arena incident'' – kašnjenje EU verzije čak 9 mjeseci nakon US i region lock na dotičnu.

  • EpikFajl

    26.11.2013 - 21:20

    Can't wait!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?