HCL.HR

Otkriveni besplatni Shadow of War sadržaji

Petra Rukav 17.11.2017.   •   0 komentara


Middle-earth: Shadow of War već sada ima znatnu količinu sadržaja za ponuditi, no nitko se neće žaliti da predstave nešto novo osobito kada se to dijeli besplatno.

middle-earth-shadow-of-war-denuvo

Warner Bros. Interactive Entertainment obznanio je da će nam još ove godine potpuno besplatno podijeliti dodatnog sadržaja za Middle-earth: Shadow of War jer želi da nastavimo voditi rat za Mordor i pritom hvatamo svaki epski trenutak. Dakle, nove načine da srušimo Saurona od sada ćemo moći obilježiti s novim filtrima, okvirima i teksturama.

Sljedećeg tjedna, točnije 21. 11., osim spomenutog „poboljšanog“ photo modea, u prvom paketu besplatnih ažuriranja isprobat ćemo već ranije najavljeni Endless Siege mod koji nam nalaže da branimo vlastite tvrđave od Sauronove armije te Rebellion, mod u kojem vodimo bitku protiv orkova koji su infiltrirali naše redove i žele nas uništiti iznutra.

Dva tjedna nakon toga, preciznije 05. 12., dobit ćemo drugi paket besplatnih ažuriranja. Online Fight Pits dopustit će nam da na dvoboj izazovemo orka drugog igrača, a borba do smrti u areni će nas potom nagraditi moćnim nagradama. Nešto kasnije, 12. 12., za one koji se osjećaju snažno i hrabro stiže takozvana brutalna razina težine koja će biti izazovnija od Nemesis razine i neće nuditi opciju „posljednje šanse“.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?