HCL.HR

Najavljeni novi i jači Nintendo 3DS modeli

ToxarE 29.08.2014.   •   4 komentara


New Nintendo 3DS i New Nintendo 3DS LL modeli prijenosne konzole donose jači procesor, bolji ekran, dodatnu analognu palicu, NFC čitač i širi kut gledanja 3D efekta.

Više ni ne brojimo koliko je različitih modela dobila Nintendova prijenosna 3DS konzola, no možda bismo i trebali – jer dobit će još dva. New Nintendo 3DS i New Nintendo 3DS LL su, ne biste vjerovali – novi modeli običnog izdanja 3DS-a i većeg XL izdanja. Ovoga puta modeli donose neke značajne promjene.

U prvom redu, tu je nešto brži procesor koji će omogućiti igranje zahtjevnijih igara. Prva od takvih jest port Xenoblade Chroniclesa s Wii konzole, koji će biti ekskluzivan za novu seriju 3DS-a. Pored toga, više procesorske snage omogućit će brže učitavanje eShopa i navigiranje Miiverseom, a internetski preglednik imat će podršku za HTML5.

Po pitanju dizajna, značajna novina je uvrštavanje tzv. C tipke koja je zapravo zamjena za desnu analognu palicu iliti zasebni Circle Pad Pro dodatak. Nove su također i dvije dodatne bočne L i R tipke pokraj dosadašnjih ZR i ZL. Raspored ostalih tipki malčice je promijenjen, no važniji novitet je NFC skener za Amiibo figurice na donjem touchscreenu.

Novi Nintendo 3DS model

Među ostalim novitetima vrijedi još spomenuti i to da će 3D efekt na novim modelima biti vidljiv iz šireg kuta gledanja, te da će se stražnji dijelovi konzole moći prekriti odgovarajućim maskama, kao i mobilni uređaji.

New Nintendo 3DS i New Nintendo 3DS LL u Japanu izlaze već početkom idućeg mjeseca, no na europskom tržištu neće se naći do 2015. godine.

Komentari (4)

  • kaisersephirot

    29.08.2014 - 20:26

    Želim :/

  • Resycler

    29.08.2014 - 21:27

    Eh taj Nintendo i njihovi nazivi proizvoda…
    Pa ovo više nije 3ds nego nova konzola koja može pokretati 3ds igre.

  • mariocro

    29.08.2014 - 22:49

    A mah Neznam više Šta reci… Znači 3ds stari će se polako počet reciklirat? :s

  • Aerina

    29.08.2014 - 23:11

    Kad Nintendo napravi brend onda ga ne prestaje izbacivati bar još nekih 10 nastavaka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?