HCL.HR

Najbolje vrijeme da kupite PS4: stigli novi 1TB modeli i odlična ponuda za starije

sponzorirani članak 20.07.2015.


Nove PlayStation 4 konzole s dvostruko više memorije sada su u ponudi Sancta Domenice, a obični 500GB modeli nude se po istoj cijeni, ali uz čak dvije hit igre.

Ako ste ovih dana planirali kupiti PlayStation 4, Sancta Domenica je osvježila ponudu s dvije odlične opcije koje će vas staviti na slatke muke – otprilike kao da morate odabrati koje dijete više volite. Otprilike.

S jedne strane imate potpuno novi model koji je tek stigao na tržište – PlayStation 4 Ultimate Player 1TB Editon, a s druge strane za istu vam se cijenu nudi klasični PS4 s 500GB prostora na disku, ali uz njega još dobijete na izbor i čak dvije hit igre.

Što vam je draže? Duplo više prostora na disku novog modela ili klasična konzola uz dvije igre? Na vama je da odlučite, no cijena je ista za obje opcije – 3299kn. Tu je i još malo jeftinija opcija klasične PS4 konzole s jednom igrom za 3149kn, kao i limitirano srebrno izdanje konzole oslikano motivima Batman: Arkham Knighta (nova Batman igra je uključena u paket, naravno). Sve u svemu, imate zaista brdo lijepih opcija pa kompletnu osvježenu ponudu konzola provjerite ovdje.

Ali pazite ovo – ako se odlučite na kupnju preko webshopa Sancta Domenice ta cijena može biti i 5% niža pa će vas konzola s dvije igre koštati tek nešto više od 3130kn, odnosno 2991kn ako se odlučite za 500GB model s jednom igrom. Kako? Da biste dobili taj webshop popust samo morate ukucati kod „Daj mi 5%“ u polje za dodatni popust u online košarici.

Bilo da naručujete konzolu ili samo neke igre, dostava s webshopa na kućna vrata vam je potpuno besplatna, a sve možete platiti na do 24 rate beskamatno pa vas nova konzola s dvije igre može koštati svega 137 kn mjesečno.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?