HCL.HR

Najbolje vrijeme da zaigrate Khan Wars – resetiran balkanski svijet

Igor Belan 18.07.2015.   •   0 komentara


Započnite svoju karijeru vladara srednjovjekovnog grada na friško resetiranom lokalnom svijetu 3 gdje igra ekipa s Balkana.

Ekipa iza popularne srednjovjekovne strategije Khan Wars javlja nam da su prije dva dana po planu resetirali igrin “brutalni i ultra brzi” lokalni svijet 3, na kojem je igralo mnogo igrača iz Balkana. Svijet sada klasično kreće iznova pa se pozivaju svi igrači da se ponovno priključe borbi i počnu što prije razvijati svoje gradove i vojske. Sada je pravo vrijeme da počnete igrati, kažu. Inače, taj svijet nazivaju brutalnim i brzim jer se tamo uistinu sve odvija malo brže, što čini cijelu igru i ponešto brutalnijom. Ima smisla, ozbiljno.

Ako niste čuli, Khan Wars je igra za vaš internet preglednik koju možete zaigrati u roku par minutica i to upravo ovdje na HCL-u. Da se pridružite toj novoj ekipi koja već gradi svoje srednjovjekovne građevine i polako stvaraju vojsku, samo odite na KhanWars.hcl.hr i nakon prijave izaberite svijet 3.

Naravno, na kraju svakog svijeta, tj. uoči reseta dijele se titule i nagrade za najbolje igrače, odnosno klanove:

“Prethodnu rudnu osvojili su Pretorijanci te su tako prekinuli dominaciju klana TERROR, koji je završio na drugom mjestu. Pretnorijanci također trenutno vode i u anketi za najbolji Balkanski klan za sva vremena!”, objasnila nam je ekipa XS Softwarea putem e-maila i nastavila

“Titulu najboljeg vladara na svijetu 3 pripala je igraču MRV te je ovo već njegova treća pobjeda na jednom od najbrutalnijih KW svjetova.” – svaka čast MRV, čovjek očito zna što radi.

Inače, ako već igrate Khan Wars – pokrenuta je anketa za izbor najboljih balkanskih klanova. Samo kliknite ovdje i ostavite glas za svog favorita.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?