HCL.HR

Najtraženiji Xbox One update nećemo dobiti prije ljeta

Juraj Bevandić 18.01.2016.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Ako ništa drugo, barem znamo da pozadinska glazba dolazi na Xbox One, no Phil Spencer kaže kako sumnja da će ju stići implementirati prije ljeta.

xbox-music

Microsoft je nakon mršavog lansiranja konzole i zaostajanja za konkurencijom ozbiljno stisnuo u utrci konzola. Dobra komunikacija s korisnicima, ispunjavanje želja, a i velika ažuriranja, poput Windows 10 updatea i kompatibilnosti s Xbox 360 naslovima su uvelike popravili stvari sa softverske strane.

Naravno, to samo znači da su fanovi osmislili nove prohtjeve, što je potpuno očekivano, ali jedna od najtraženijih promjena još uvijek nije adresirana. Na Xbox 360 ste mogli pohraniti glazbu i onda je vrtjeti u pozadini dok ste upravljali sustavom ili čak igrali igre – Xbox One to još uvijek ne može. Izvedivo je teoretski ako snappate Groove aplikaciju, ali nitko ne želi igrati igre na smanjenom zaslonu sa music playerom s desne strane.

Prije nekoliko mjeseci, glavni čovjek Xboxa, Phil Spencer na brojne je upite fanova potpuno opravdano izjavio da im se sviđa ta ideja i funkcija, ali kako je tim jednostavno prezauzet drugim stvarima. No, izgleda kako još uvijek nisu očistili svoju listu prioriteta, jer je nakon novog vala gnjavaže na Twitteru Spencer izjavio kako neće stići srediti pozadinsku glazbu prije ljeta.

Utjehu pronalazimo u tome da imamo dojam kao da Microsoft napokon planira kad-tad pozabavit se tom funkcijom koja neobjašnjivo nije dostupna od samog lansiranja konzole. Nemojte nas krivo shvatiti – mi jako volimo Joleta, ali nam njegovo lice u desnom kutu ekrana jednostavno odvlači pozornost i imamo dojam da bi imali barem dvadeset posto bolje rezultate da ga možemo slušati u pozadini.

Komentari (5)

  • BrainCro

    18.01.2016 - 21:19

    Jeli xbox one došao više u hrvatsku

    • HighCro

      @BrainCro, 18.01.2016 - 22:42

      Di ti zivis ja imam od pocetka 2014…

    • BrainCro

      @HighCro, 20.01.2016 - 15:30

      Znaci podrška je i kod nas

    • BrainCro

      @HighCro, 20.01.2016 - 15:41

      Znaci imamo podršku za njega i za igranje online bez straha

    • davidsupraha

      @BrainCro, 19.01.2016 - 11:30

      hahaahahahah budalo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?