HCL.HR

Najzanimljiviji filmski traileri #81: Bruce Willis izigrava Maxa Paynea u novom filmu Elija Rotha

Zoran Žalac 06.08.2017.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


U tjednu bez većih iznenađenja remake jednog osvetničkog filma podigao je malo prašine među američkom publikom, no sada je sve dobro u svijetu filma.

bruce-payne

Premisa je svima poznata – lik izgubi obitelj, a kada zakon zakaže, on uzima pravdu u svoje ruke i izvršava krvavu osvetu. Nije da u Hollywoodu nedostaje svježih ideja, ali filmske kuće vole dobar klišej… pardon, remake. Upravo jedan takav promovirao je Eli Roth (Hostel, Grindhouse) ovoga tjedna.

Death Wish je prerada filma iz 1972. koji je već sam po sebi bio adaptacija književnog predloška. Glavnu ulogu ovdje ima Bruce Willis, zbog čega su se neki u SAD-u digli na noge. Ne zato jer je Willis ćelav, nego zato što je bijelac koji u traileru za film (pretežito) ubija Afroamerikance. Redatelj filma kaže kako trailer ne predstavlja sliku cjelovitog uratka te se zahvaljuje na tome što se oko filma podigla tolika prašina – bolje i to nego da nitko o njemu ne priča.

Komentari (6)

  • SemirTheChosen

    06.08.2017 - 17:34

    Ovaj teaser sa Jennifer Lawrence-om mi apsulutno nista ne govori,da li se radi o hororcu ili cemu vec,ali svakako me interesuje,jedva cekam triler da malo bolje prikaze sta nam to fino dolazi.

    • zeljo024

      @SemirTheChosen, 06.08.2017 - 21:29

      Na zalost jedan od retkih pozitivnih primera gde se otkriva jako malo o samoj radnji u filmu.

    • Artyom

      @SemirTheChosen, 07.08.2017 - 10:49

      Bit će puni trailer uskoro… Radi se o hororu, i bit će vjerojatno jako uvrnuto i napeto kao i sve što radi Darren Aronofsky. Btw, čovjek šilji Jennifer pa je zato ona i u filmu. Lucky Bastard!!!!

  • zeljo024

    06.08.2017 - 21:32

    Da li pod “only on Netflix” misle da ce se moci gledati samo preko njihove streaming mreze?

    • Narco

      @zeljo024, 06.08.2017 - 21:55

      Da, umalo

  • Vonder

    07.08.2017 - 01:17

    Kaj ovi SJW-ovci opet kenjaju, Bruce u traileru ubije 3 (ako me oči dobro služe) crna gangstera odjednom i koliko sam shvatio sa dobrim razlogom. Nema tu nikakvog ku klux klanja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?