HCL.HR

Najzanimljiviji filmski traileri #88: Crni Panter izvukao kandže

Zoran Žalac 22.10.2017.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


U proteklom tjednom filmskih trailera Black Panther demonstrirao nam je zbog čega konkurira za vrlo sposobnog člana Avengers tima.

black-panther-trailer-2

Pretprošlog tjedna trailer za Star Wars pomeo je sve druge trailere, dok je tjedan iza nas obilježila najava za još jedan film u Disneyjevom albumu, ovoga puta iz šarolike Marvelove slikovnice. Ranije ove godine već smo vidjeli kako će Black Panther donijeti neke vrlo maštovite lokacije i jednako čudne likove koji idu uz njih, no tek smo s novim trailerom dobili okvirni uvod u zaplet filma. Nakon viđenoga, kao najprikladnija riječ nameće se – divlje.

Osim izmišljotina Crnog Pantera, tjedan nam je ponudio i neizbježne trunke klasificirane i dokumentirane istine. U oba slučaja istina se koristi u svrhu zabave.

Komentari (5)

  • Pussybomber

    22.10.2017 - 23:56

    Black Panther je film o Čamugama

  • SemirTheChosen

    23.10.2017 - 00:03

    Jedva cekam Black Panthera,posto MCU nikada ne razocara!

  • mOOha

    23.10.2017 - 08:07

    “Crni Panter”?! — Ovim distributerima bi pod prijetnjom pečačenjem trebalo zabraniti prijevode naslova filmova… Kod nas nema muškog roda Pantere …. ne postoji kako god se nekome ne sviđalo može jedino biti Crna Pantera …

  • [CRO]Revan

    23.10.2017 - 13:20

    Čim je internetom počela opet naveliko kružiti istina o 9/11, evo jedne blockbusterske laži nabijene emocijama da nam bace pijesak u oči. I netko bi trebao popraviti naslov, ovaj crni panter zaista bode u oči. Kao da je u filmu riječ o pantima s nekih zastarjelih vrata.

  • Nevenem

    23.10.2017 - 15:22

    Michonne glumi u Black Pantheru 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?