HCL.HR

Nakon 13 godina otkrivena sporedna misija u Final Fantasyu IX

Žarko Ćurić 29.05.2013.   •   3 komentara


Tek nedavno otkrivena je dosad nepoznata sporedna misija unutar Final Fantasya IX, kultnog japanskog RPG-a izdanog 2000. godine za prvi PlayStation.

Final Fantasy IX je bio SquareSoftov posljednji nastavak za prvu PlayStation konzolu koji i dan danas nosi najbolji zbroj ocjena na Metacriticu od svih Final Fantasy naslova. Igra je ugledala svijetla dana davne 2000. godine, a uskoro će, u srpnju, obilježiti 13 godina od izlaska na japansko tržište. No unatoč tome što je izašla prije toliko godina, ova igra i dalje nas zna iznenaditi, što pokazuje nedavno otkrivanje potpuno nepoznate sporedne misije.

Novi side-quest otkrio je korisnik The_Kusabi s Gamefaqsa uz pomoć Ultimania priručnika, a sastoji se od razgovora s braćom Nero kod skrovišta Tantalus. Nakon razgovora sa svakim bratom potrebno je uraditi određenu misiju, a nagrada za razgovor sa svih 10 članova obitelji je Protection Ring koji se nalazi u škrinji unutar skrovišta.

Detalje o postupku rješavanje ove sporedne misije možete pročitati na Gamefaqsu, a ispod se nalazi i video sa spomenutom misijom.

Komentari (3)

  • picipolivadi

    29.05.2013 - 09:47

    nez za vas ali meni je ff vii i ff x bolji od ix

  • buby8992

    29.05.2013 - 09:51

    Meni najbolji FF i najbolja igra ikada. Koliko sam ovo igrao dok sam bio mlađi. Prošao sam je negdje 4-5 puta, svaki puta sam imao više od 100 h. Riješio gotovo sve u igri osim Ozme i Excalibura 2. Tko zna koliko se sve još tajni skriva u tim starijim FF-ovima koje još nitko nije uspio otkriti.

  • ItachiSharingan

    29.05.2013 - 13:05

    razlog zbog kojeg sam narucio official guide za sve final fantasy-e . nikad neznas sto si propustio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?