HCL.HR

Nakon hipstera u GTA Online slijeću piloti

ToxarE 19.08.2014.   •   3 komentara


Od danas je za Grand Theft Auto Online dostupno besplatno ažuriranje zvano San Andreas Flight School koje donosi kolekciju novih letjelica i vozila te niz promjena u gameplayu.

GTA Online uredno se „krpa“ i nadograđuje dok mi nestrpljivo očekujemo *neke druge* GTA vijesti. Prethodnih mjeseci vidjeli smo niz besplatnih proširenja, a sada se takva praksa nastavlja sa San Andreas Flight School ažuriranjem koje je dostupno od današnjeg dana. Aludiranje na kultni Top Gun je neizbježno, a evo kako to izgleda:

Ažuriranje donosi nove avione, helikoptere i automobile, a njih naravno treba voziti u pravoj, odgovarajućoj odori pilota. Osim toga, GTA Online dobiva i niz promjena u gameplayu, uključujući veće iznose za teže misije te bonuse za igranje s drugim igračima.

Još uvijek nema naznaka kada bi igra mogla dobiti mod mrežne pljačke. Isto tako, ne zna se ni kada stiže singleplayer proširenje, navodno zombificirano. I naposljetku, ne zna se još ni kada izlazi taj GTA 5 za PC i nove konzole. Ništa se ne zna, ali kako se kaže – neznanje je blagoslov.

Komentari (3)

  • Madridista1902

    19.08.2014 - 16:18

    me I'm like a pilot G5 jet I'm fly as shit you cannot deny it oh no no no no bitches be on my dick designer treads I'm fly as shit you cannot deny it oh no no no no 😀

    • trulex

      @Madridista1902, 19.08.2014 - 17:58

      Yorrr ingliš iz tu gud tu bi tru.

    • Madridista1902

      @Madridista1902, 19.08.2014 - 18:01

      ne pravim se kako znam engleski nego pošto je ovaj dlc u vezi toga kako možeš biti pilot sjetio sam se jedne pjesme koja se isto tako zove i dobro ide uz ovaj video.Peace 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?