HCL.HR

Nakon koza Goat Simulatora, Catlateral Damage simulira mačji život

ToxarE 18.06.2014.   •   4 komentara


Catlateral Damage je jedna od najsmješnijih ideja koju ste čuli u zadnje vrijeme – riječ je o simulatoru mačje destrukcije iz prvog lica.

Jučer se na Kickstarteru pojavila nadasve neobična igra Catlateral Damage u kojoj je cilj iz prvog lica u ulozi mačke srušiti što je više moguće objekata po prostorijama. Igru razvija indie developer Chris Chung i većim je dijelom igriva kroz demo verziju, a novcem od Kickstarter kampanje dobit će neke dodatne opcije i specifičnosti. To sa sigurnošću možemo reći već sada jer je ovaj simulator mačje destrukcije u prvom danu već skupio više od polovice traženog iznosa, a financiralo ga je više od tisuću ljudi.

Mačka u igri navodno je rađena po stvarnom kućnom ljubimcu Chrisa Chunga, no dakako u igri ima puno različitih moći poput snage da sruši veliki televizor. Inače, svi sadržaji u igri bit će nasumično generirani, tako da nikada nećemo vidjeti dva levela s istim rasporedom objekata. Igru pokreće Unity Engine, a bit će dostupna na Steamu u verzijama za Windows, Mac i Linux, te Ouya konzolu kao DRM-free naslov.

Komentari (4)

  • manjamax

    18.06.2014 - 15:16

    To se u Browseru može igrati već 6 mjeseci….

    • Ementaler

      @manjamax, 18.06.2014 - 15:44

      Poanta je tek u pokrenutom Kickstarteru.

  • FireKing9999

    18.06.2014 - 15:26

    ovo postoji još od kamenog doba

  • 9a3cmc

    18.06.2014 - 20:10

    GOTY !

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?