HCL.HR

Nakon Lega, stiže i Minecraft film

ToxarE 28.02.2014.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Warner Bros. preuzeo je prava za razvoj Minecraft filma, a jedan od producenata biti će upravo producent The Lego Moviea.

The Lego Movie zaradio je preko 280 milijuna dolara u kino dvoranama u tri tjedna prikazivanja, a uspjeh filma očito je naveo Hollywood da pomisli kako sve vezano uz slaganje kockica i blokova ima potencijal za zgrtanje para. Naime, Deadline javlja kako je Warner Bros. preuzeo prava za razvoj Minecraft filma, a iznenađuje vijest kako je u planu razvoj pravog live-action naslova, a ne animiranog kao u slučaju Lega.

Prema izvještaju, film će producirati Roy Lee (producent Lego Moviea) te Jill Messick (Mean Girls, Hot Rod). Datum izlaska i ostali detalji još su uvijek nepoznanica, no valja znati kako je projekt putem Twittera potvrdio i kreator Minecrafta, Markus “notch” Persson. Privest ćemo vijest kraju jednom očekivanom šalom: čini se kako svakako imamo block-buster na vidiku. Eto.

Komentari (4)

  • JebacMajki

    28.02.2014 - 19:53

    Baš me zanima kakav će biti plot 😀

  • Rogue

    28.02.2014 - 20:17

    dear god..

  • Me666

    28.02.2014 - 21:00

    Svidio mi se Lego, ali vjerojatno ponajviše zato što se s legićima igram cijeli život. Minecraft, naprotiv, nisam upalio niti jednom :/

  • Mr.Ericsson

    01.03.2014 - 14:30

    ohoho 😀
    Nemogu docekati.Bas me zanima kako ce izgledati!

    Za ovo idem u kino 100% 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?