HCL.HR

Napeti PC triler Gods Will Be Watching igramo u lipnju

ToxarE 27.02.2014.   •   1 komentara


Interesantno koncipirani point-and-click ‘triler’ Gods Will Be Watching, čiju smo ranu verziju isprobali prošle godine, izlazi u punom izdanju ovog lipnja.

Developer Deconstructeam je objavio kako će njihova PC avantura, Gods Will Be Watching, izaći u lipnju. Igra se opisuje kao point-and-click triler koji postavlja igrača u niz neugodnih situacija u kojima mora brzo donositi moralno teške odluke za uspjeh.

“Igra prati vodnika Burdena i njegovu posadu kroz šest napetih poglavlja – od situacije s taocima i preživljavanja u divljini do problema s biološkim oružjem i užasnih scena mučenja”, objašnjava developer. “Svaka odluka je važna i igrači će morati birati između života svog tima i spašavanja svijeta od genocida.”

Igra će izaći u izdanjima za PC, Mac i Linux putem Steama, Humble Storea i GOG-a negdje tijekom lipnja (još nemamo točan datum). Novi trailer pogledajte ispod, a odmah ispod njega pogledajte i naš video iz rane verzije igre, odnosno osnovnog koncepta iste u kojoj smo morali preživjeti na hladnom i divljem planetu komunicirajući s posadom i donoseći teške odluke.

Komentari (1)

  • RedEy3

    27.02.2014 - 15:46

    hahaha čini mi se zanimljiva igra samo ju ne igraš baš najbolje, derem se na video da pričaš sa psihom i vojnikom baš dan prije nego otiđu i ti odeš u lov ili pričaš 3 puta sa istim likom 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?