HCL.HR

Napeti PUBG serveri iz prvog lica od sada su dostupni za sve modove

Petra Rukav 10.08.2017.   •   4 komentara


Popularni PlayerUnknown’s Battlegrounds već je dovoljno stresan zbog svoje premise, a pokretanje igre u prvom licu zvuči duplo napetije – od sada u svim modovima.

pubg-fps

Veterani PlayerUnknown’s Battlegroundsa počeli su kukati za zahtjevnijim i napetijim napucavanjem, odnosno smatrali su da je virenje iza ugla iz trećeg lica neautentično i nepošteno. Slijedom toga developer Bluehole otvorio je servere koji omogućuju nadmetanje s ostalim igračima samo iz prvog lica. Isprva je takav način igranja bio dostupan samo za solo i duo ulijetanje, no od danas ga možemo isprobati i u ostalim igrinim modovima.

Nadalje, Bluehole je najavio da će uskoro dodati i ljestvice za igranje u FPS-u za različite regije. Drugim riječima, vidjet ćemo s kojim igračima se najpoželjnije udružiti da čim duže ostanemo na životu.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Skeya

    10.08.2017 - 15:07

    brate ovo je glupost isto bijela bojica

  • BeLLicus

    10.08.2017 - 15:08

    Normalno da su otvorili 1 lice za sve tj danas je dodano za squad… Ne znam kakav retard trebaš biti da ideš ovakvu igru radit u 3 licu, stojim iza kontenjera ili iza prozora i vidim sve šta se događa. Izađi primi metak da izvidiš situaciju. Frendovi i ja smo skroz prestali sa 3 licem čim je ovo došlo sad ćemo napokon moći i u sqadu igrati. Jedan od najboljih svjetskih igrača Mr Grimmmz isto neće da čuje više za 3 lice kad je došlo prvo, čak je odbijao igrati squad ovih dana jer je tamo bilo 3 lice.

    • Negan

      @BeLLicus, 10.08.2017 - 15:19

      Posteno, ali osobno mi je veci gust igrati iz treceg lica jer mi je igra fluidnija. Mozda nece imati smisla, ali eto. Probah prvo lice i nije za mene.

    • BeLLicus

      @Negan, 10.08.2017 - 15:28

      Moraš shvatit da je prvo lice još u beta testiranju, znači radit će na njemu. Slažem se da je u 3 licu to za sada bolje fluidnije, ali jednostavno prvo lice je izazovnije i vjerujem da je to budućnost ove igre. Zamisli neke slavne FPS igre da su se igrale u 3 licu na šta bi to ličilo. Jednostavno ovakav tip igre nije za 3 lice, previše toga možeš vidjeti a da se ne izlažeš riziku što nikako nije dobro za igru. Ali uvijek će biti 2 opcije pa ko kako voli :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?