HCL.HR

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 potvrđen za Europu

Renato Pedišić 05.07.2012.   •   0 komentara


Jučer smo dobili japansku verziju gameplay videa Ultimate Ninja Storma 3, a danas HD verziju istog s engleskim titlovima te datume izlaska igre u SAD-u i Europi.

Poznato je da će Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 izaći za Xbox 360 i PlayStation 3. Upitno je bilo samo kada će izaći za Europu i Sjevernu Ameriku, a sada i to znamo. Dame i gospodo, pripremite svoje palčeve za button mashing, igra izlazi u proljeće 2013. godine!

Još jedna poslastica krije se u ovoj vijesti, a to je ta da će Ultimate Ninja Storm 3 biti prvi u serijalu koji će biti 3D-kompatibilan. Takva tehnologija prikaza je odličan dodatak vizualnom dojmu, ali Namco Bandai tvrdi da igra neće biti samo oku lijepa već će imati i kvalitetnu priču te velik izbor igrivih likova.

Hiroshi Matsuyama, predsjednik CyberConnect-a 2, proizvođača ove nadolazeće tabačine, je na Pariškom Japan Expou, gdje je igra i predstavljena, ponovno spomenuo ogromne boss bitke koje će očito postati lajtmotiv nadolazećeg naslova.

Ako niste jučer pogledali trailer koji smo postavili, sada ga možete vidjeti s engleskim podnatpisima i u HD rezoluciji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?