HCL.HR

Naš novi LoL Adria Open kup čeka vaše prijave

Igor Belan 18.11.2015.   •   0 komentara


Live stream je spreman za subotu u 14 sati uz već standardnog komentatora – još samo čekamo na vaš tim da se prijavi i pokuša nam uzeti svoj dio iz 250€ vrijednog nagradnog fonda.

Svake subote otkako smo počeli aktivno streamati LoL Adria Open kupove nam se pridružuje sve veći broj naših regionalnih timova. Prethodne smo subote imali dva srpska tima na vrhu: Dead Enders i First pick Graves, dok su ih u stopu pratili hrvatski timovi Inflammable Flammables i jedan mješani regionalni tim naziva Lino. Čestitamo svima na dobrim mečevima i osvojenim Riot Pointsima i ponosno najavljujemo sljedeći LoL Adria Open koji će se odigrati u subotu 21.11. u 14 sati.

Tada će krenuti i prijenos uživo cijelog kupa na našem ESL Adria Twitch kanalu gdje će akciju zanimljivijom učiniti sada već standardni komentator Miloš ‘Sa1na‘ Šainović.

Svi naši tjedni kupovi na ESL-u otvoreni su za sve zainteresirane igrače iz cijele Adria regije pa tako i ovaj. Prijaviti se možete sve do pola sata prije početka natjecanja u subotu, ali nemojte čekati zadnji čas. Samo pratite donji link i prijavite svoj tim prateći ‘Sign up’ upute s desne strane.

PRIJAVE I INFO: LoL Adria Open #23

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?