HCL.HR

Naš novi World of Tanks kup igra se ove subote, prijavite svoj tim

Igor Belan 20.10.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


I ove subote svi WoT timovi iz regije željni dobre makljaže tenkovima mogu sudjelovati u našem novom WoT Adria Open kupu u sklopu kojeg dijelimo brdo golda. Samo se morate prijaviti!

wot-adria-open

Prošlog vikenda na našem 28. po redu WoT Adria Open kupu slavila je ekipa No Hard Feelings – GG momci! No čestitke za tu ekipu ne staju samo na razini našeg prošlotjednog kupa, sudjelovali su oni i na nešto većem Go4WoT kupu prošle nedjelje gdje su našu regiju učinili ponosnima doguravši sve do polufinala, zajedno s još jednom dobro nam poznatom ekipom iz regije – PRMB gaming. Nisu se uspjeli probiti dalje od polufinala, ali nije mala stvar dogurati ni do tog dijela natjecanja.

I ove subote organiziramo novi WoT Adria Open kup, naš 29. po redu. Počinje u 17 sati, a do tada se stignete i prijaviti za natjecanje. Kao i uvijek na ovim našim kupovima, prijave su potpuno besplatne – samo je važno da je tim kojeg prijavljujete sastavljen od igrača iz Adria regije. Za prijave i više informacija samo pratite ovaj link.

Inače, još uvijek tražimo dodatne administratore koji bi postali dio naše esports ekipe koja vodi ove WoT turnire na ESL-u. Ako želite postati admin, prijave primamo ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?