HCL.HR

Naš recenzent mrzi Max Payne 3

Igor Belan 10.07.2012.   •   22 komentara   •   HCL


Mnogi se slažu da je Max Payne 3 vrhunska igra, no sigurni smo da će se neki složiti i s upravo objavljenim drugim mišljenjem našeg Zorana.

Prije par tjedana našem Juraju dodijeljen je nimalo težak zadatak – recenzirati Max Paynea 3. Igru od koje se mnogo očekivalo i koja je zbog atraktivnih videea izbačenih prije izlaska izgledala vrlo zabavno. Juraj ju je odigrao, zabavio se i ispričao vam svoje viđenje stvari u detaljnoj recenziji koju ste do sada već zasigurno pročitali.

No današnji dodatak toj istoj recenziji dokaz je da ne vide baš svi Maxovu avanturu po osunčanim favelama Sao Paola na isti način. Recenziji smo naime upravo dodali drugo mišljenje u kojemu naš Zoran ističe koliko i zašto mrzi to što je Rockstar učinio od Max Paynea. Njegov hejterski dodatak originalnoj recenziji možete pročitati nakon klika na sljedeći link i par poteza kotačića na mišu (nalazi se pri dnu recenzije), a nakon čitanja osjećajte se slobodnima složiti se s njegovim mišljenjem u komentarima. Njegova mržnja prema igri ide ponekad u ekstreme, ali u nekim pogledima je, složit ćete se, itekako u pravu.

RECENZIJA: Max Payne 3 (sada uz 100% više drugog mišljenja!)

Komentari (22)

  • kmarkecGamer

    10.07.2012 - 18:42

    hahaha, nasmijao sam se na naslov. mogli ste najradije napisati ''nas susjed ne voli mlijeko'' 😀
    i da, ne slazem se sa zoranom. u vecini.

  • terminator

    10.07.2012 - 18:58

    ja mrzim njega 😀

  • Apocalypse4987

    10.07.2012 - 19:24

    Čovik ima pravo vezi cut scena i zaklona, šta je je,

  • HCL_user1000

    10.07.2012 - 19:50

    meni je MP3 dosado vise jer zbog njega ne dobivamo nista od GTA V >:(

  • Lord of Destruction

    10.07.2012 - 21:24

    super, uvijek volim procitati drugacije misljenje s tim da se ne slazem sa svim navedenim. cover sustav po meni nije trebao biti niti implementiran jer je naprosto ZALOSNO da igraci na taj nacin igraju max paynea, vjerojatno je uvrsten da bi se svidio siroj publici i onoj koja je navilkla igrati igre staticno pop-shoot mehanikom sto je opet ponavljam zalosno za ovakvu akcijsku igru. u multiplayeru fali mod bez snajpera i covera, mp bi tada bio 10 puta bolji iako mi je i sada odlicna, prestao sam igrati bf3 zbog njega.. ono rolanje po podu je za mene iznimno koristan potez! bezbroj puta sam ga iskoristio u sp i mp, recimo prolaz kroz vrata rolanjem pa skok u shootdodge, takodjer rolanjem izlazim iz covera kad me igra automatski ubaci u njega. predjes dosta s tim rolanjem, pa te neprijatelj ne moze naciljati, skok i napucas ga. i mene zivciraju cutscene i usporavanje prilikom prilaska na vrata, i saltanje pistolja, ali to prebacivanje je vjerojatno napravljeno da bi animacije bile vjerodostojne i realne. btw, mogli bi za svaku igru dati alternativno misljenje jer ono uvijek postoji, mozda bi recenzije bile originalnije u smislu inovativnosti ako nista drugo. za pocetak, sigurno postoji alternativno misljenje primjerice za diablo 3.

  • Lord of Destruction

    10.07.2012 - 21:29

    inace, sto se tice starih igara koje sada (u zadnjih 5 i vise godina) dobivaju nove nastavke, rekao bi da je ovo jedna od, ako ne i jedina stara igra koja je uspijela relativno koliko-toliko zadrzati kvalitetu (gledajucu sveukupno) i suzdrzala se od uvodjenja, recimo, regenerirajuceg healtha i slicnih novotarija. aj bar to

  • Zeus_CM

    11.07.2012 - 00:51

    SLažem se s drugim mišljenjem. Igra je solidno i visoko budgetna, ali svako malo prekidanje gameplaya cutscenama i onim iritantnim screen efektima kvari doživljaj igre umjesto da poboljšava. MP3 daleko je ispod doživljaja koji ostavlja MP1 i MP2

    • Flex1303

      @Zeus_CM, 11.07.2012 - 17:46

      Totalno se slazem

  • terminator

    11.07.2012 - 06:23

    Imam malu poruku za tog Zorana: "Morat ćeš se osvrtati oko sebe do kraja života kad ti pošaljem mafiju" lol

  • Disc0

    11.07.2012 - 09:01

    Ja sam odigrao 2-3 chaptera i pao je deinstall… Stvarno je naporna igra, poceli su pretjerivat opcenito sa tim silnim animacijama.

    • Maximum

      @Disc0, 11.07.2012 - 09:45

      To samo govori da te prica ne zanima u igrama.

    • terminator

      @Disc0, 11.07.2012 - 09:49

      Boga ti draga ti bi onda deinstalirao metal gear solid nakon 5 minuta igre.Dobro je da ima dosta cut scena jer se uživiš u igru i pratiš priču.Tebi je samo do gameplaya.Onda si igraj tamo cod…

    • Lovac

      @Disc0, 11.07.2012 - 10:43

      +1 Priča mi je uz atmosferu najbitnija, Max 3 mi nije imao ništa od toga. Super optimizacija i zabavno napucavanje, ništa više, nema pravog noira iako se forsira "atmosfera".

  • ScaR

    11.07.2012 - 23:04

    Zorane, kako bi ti ocjenio igru ? :)

    • wyzard

      @ScaR, 12.07.2012 - 15:55

      vrlodobrim.

    • ScaR

      @ScaR, 13.07.2012 - 10:33

      Sugestija. Ne znam sad kakvi ste s vremenom, recenzanti, ali da za svaku igru koju recenzirate, svi recenzanti napisu po jednu recenicu o njihovom vidjenju igre, ili da negdje pored stoji njihova ocjena te igre :)

    • wyzard

      @ScaR, 13.07.2012 - 10:48

      to je moguće jedino da svi igramo sve igre. a to ne radimo. a onda kada i radimo, obično smo sličnih mišljenja i viđenja, rijetko kada se ona drastično razilaze. Ali alternativni stav ćemo definitivno imati i ubuduće kad se za njim ukaže potreba – doduše, bez ocjene jer je to samo broj, puno je važnije što piše u samom recenziji.

  • armin221186

    @Apocalypse4987, 11.07.2012 - 07:51

    haha nemogu reci da se ne slazem sa tobom u potpunosti 😀
    mada ovaj Max je jedno 200000 puta bolji od Remdy-ovih 😉

  • Me666

    @Apocalypse4987, 11.07.2012 - 07:59

    Mlad si sine. Je Maxo 3 dobar, ali da je bolji od Remedyjevih umjetnina to nikako.

  • armin221186

    @Apocalypse4987, 11.07.2012 - 20:35

    Stvarno 1-inica je dobra ali 2-vica je samo bilo da zarade na popularnosti 1-inice ….jos kad se sjetim zadnje misije u MP2,zbog nje sam umalo razbijo monitor (konto je jedno sat vremena dok nisam skonto da treba opucati na vrha satora)A ovaj MP3 laganica pratis pricu udubis se i polahko prelazis bez kontanja mrcvarenja oko jednog pucnja (pucaj u sve sto se mice XD)

  • Me666

    @Apocalypse4987, 11.07.2012 - 21:15

    Očito imamo drugačije kriterije u onome što čini dobru igru. Neka, ukusi se razlikuju.

  • ScaR

    @Apocalypse4987, 11.07.2012 - 23:01

    Razbio*… nema ´j´

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!