HCL.HR

Naša Dead Space 3 najava priprema vas za skori izlazak igre

Igor Belan 01.02.2013.   •   HCL objave


Dead Space 3 obećava potpuno drugačiji setting, priču i nove gameplay mehanike – no može li zadovoljiti i fanove serijala i one koji to još nisu? Idemo u detalje o novoj igri u našoj velikoj najavi.

Treba li Dead Spaceu kooperativni mod? Trebaju li mu otvoreniji i svjetliji setting te još jača oružja? Trebalo ili ne trebalo – Dead Space 3 dobiva sve to i još više, a neki fanovi glasni su protiv takvih izmjena. Nakon svog našeg istraživanja te nakon svega što smo do sad vidjeli, možemo reći da Visceral Games i EA s trećim nastavkom slavnog serijala imaju jasnu viziju, ali i jednu koja možda neće biti po volji svima. No bila ona vjerna korijenima svog serijala ili ne, bitno je hoće li nova igra biti kvalitetna. Na to pitanje vam još ne možemo odgovoriti (još malo sačekajte, recenziju tek spremamo), ali s našom upravo objavljenom, vrlo detaljnom najavom pojasniti ćemo vam tu viziju developera – pojasniti ćemo vam smjer u kojemu odvlače serijal s novom igrom, a dotaknuti ćemo se i korijena serijala.

Ako se veselite izlasku Dead Spacea 3 ili ste pak samo blago zainteresirani za novi nastavak ove svemirske sage i trebate više informacija da bi znali formirati pravo mišljenje o igri, pratite link ispod i provjerite što smo sve pripremili.

HCL NAJAVA: Dead Space 3 Ovo je tek vijest o našoj svježe objavljenoj najavi Dead Spacea 3, stoga su komentari na ovu vijest zaključani. Vaše komentare o novom nastavku Dead Space sage očekujemo vidjeti odmah ispod samog članka (samo pratite gornji link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?