HCL.HR

Naša prva i glavna Max Payne 3 recenzija je objavljena

Igor Belan 08.07.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Baš kao što je Rockstar pristupio Max Payneu totalno drugačije, tako mi pristupamo i recenziji njihova Max Paynea 3. Danas čitate glavnu recenziju, a uskoro još dvije.

A sada nešto drugačije. Rokove koje smo si inicijalno postavili za ovu recenziju morali smo prekršiti zbog drugih obveza na portalu, a kako bi se iskupili za kašnjenje recenzije odlučili smo se na potez koji radimo zaista rijetko. Zapravo, ovo je prvi put da će uz alternativni stav, neka igra na HCL-u dobiti i posebnu video recenziju mutliplayer dijela.

Dakle, za danas smo pripremili recenziju Max Paynea 3 iz virtualnog pera našeg Juraja – i to je naša glava recenzija koju od sada možete provjeriti klikom na link ispod. No budući da jedan drugi recenzent iz našeg tima ima radikalno drugačije mišljenje o igri, odlučili smo i njemu dati glas. Njegov alternativni stav o igri objaviti ćemo za nekoliko dana. Osim toga, Max Payne 3 ima multiplayer mod koji se ne smije zanemariti, a mi ćemo za sve vas koji volite gledati naše videe smontirati poseban prilog fokusiran upravo na online multiplayer.

No o tome ćemo kada ti dodatni sadržaji budu gotovi, sada je vrijeme da kliknete ispod, pročitate što vam je Juraj pripremio, ostavite svoju ocjenu i kažete nam što mislite.

RECENZIJA: Max Payne 3

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?