HCL.HR

Naši novi World of Tanks kupovi ovog vikenda

Igor Belan 29.06.2016.   •   2 komentara   •   Esport, HCL objave


U petak se igra finale 6. mjeseca naših WoT Adria Open kupova, a u subotu otvaramo seriju 7. mjeseca – prijavite se na vrijeme i uzmite nam taj Gold.

wot-adria-open

I ovog vikenda nastavljamo s našom serijom WoT kupova na ESL-u. Kao i uvijek, pozvani su svi zainteresirani timovi iz cijele regije, sudjelovanje je potpuno besplatno, a najbolji timovi osvojit će hrpu WoT Golda.

U petak u 19 sati odigrat će se finale 7on7 Adria Open kupova 6. mjeseca u kojem će se naći osam najboljih ekipa iz lipnja.

Dan nakon toga otvaramo seriju WoT 7on7 Adria Open kupova za 7. mjesec. Dakle, u subotu 02.07. u 17 sati počinje naš 18. WoT 7on7 Adria Open po redu, a prijave primamo sve do pola sata prije početka natjecanja.

Na europskoj sceni prošloga tjedna nije bilo većih uspjeha za regionalne timove izuzev odličnog četvrtog mjesta PRMB gaminga na Go4WoT kupu. Čestitamo usput i pobjednicima prošlotjednih Adria kupova; PRMB gamingu na osvajanju Adria Opena #17 i ekipi Crna Ruža na osvajanju Weekly Clasha #13.

Za više detalja o ovim regionalnim turnirima i nagradama kliknite ovdje.

Inače, ako želite biti dio naše esports ekipe koja vodi ove WoT turnire na ESL-u, znajte da tražimo nove administratore. Prijave zaprimamo ovdje.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?