HCL.HR

Naughty Dog obećao ukloniti brojeve sex linija iz The Last of Usa

ToxarE 27.06.2013.   •   6 komentara


Znatiželjni igrači u The Last of Usu su uočili plakat s telefonskim brojevima za kontrolu štetočina i ostali prilično iznenađeni kada su dobili američku seks liniju.

Developer hvaljenog The Last of Usa, Naughty Dog, obećao je kako će ukloniti brojeve stvarnih sex linija koje su gameri uočili u igri. Naime, čini se kako su znatiželjni igrači uočili plakat s telefonskim brojevima za “kontrolu štetočina” i pokušali ga nazvati s idejom da je riječ o nekakvom easter eggu Naughty Doga – i bili su prilično iznenađeni kada su dobili “najvruću seks liniju u Americi”.

Igrin kreativni direktor, Nail Druckmann, objasnio je, kako kaže, iskrenu pogrešku umjetnika: “Stavili su nasumične brojeve u igru i mislili da mogu jednostavno promijeniti pozivni predbroj u 555, jer to rade tvorci filmova kada žele učiniti broj nevažećim. Čini se da to ne funkcionira kada ispred toga imate 1-800. Bila je to iskrena pogreška, radimo na tome da je uklonimo.”

Postapokaliptičnoj avanturi ovo nije jedina kontroverza ovih dana: prvo ih je Hollywoodska glumica Ellen Page prozvala za kopiranje njenog izgleda u kreiranju lika Ellie, a zatim su se morali ispričati američkom kartografu nakon što je isti uočio kako su u igri iskoristili njegovo kreativno vlasništvo bez dopuštenja. Zašto ni mi nismo ostali imuni na igrine kvalitete, provjerite u našoj recenziji. Ako još niste. Sram vas bilo.

Komentari (6)

  • picipolivadi

    27.06.2013 - 17:30

    A napadaju igru ko da je to neko kemijsko oružje.
    Htjeli su easter egg dobili su ga :).

  • PppPP

    27.06.2013 - 21:17

    I ja bih bio iznenađen, ali ugodno svakako 😀

    • Joey

      @PppPP, 28.06.2013 - 09:18

      da ali neugodno kad ti dodje racun za telefon xD

    • manjamax

      @PppPP, 28.06.2013 - 10:23

      HAHAHAHHA

    • PppPP

      @PppPP, 28.06.2013 - 13:35

      A jbg sad hahah 😀

  • manjamax

    28.06.2013 - 10:23

    Zločesti pas. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?