HCL.HR

Naughty Dog razmišlja o The Last of Us 2 te novim IP-ovima

ToxarE 07.02.2014.   •   8 komentara


Naughty Dog trenutno premišlja ideje, a još uvijek nisu odlučili hoće li sljedeći projekt biti The Last of Us 2 ili potpuno novi IP.

Kreativni direktor i pisac The Last of Usa, Neil Druckmann, u intervjuu za Eurogamer otkrio je kako Naughty Dog trenutno premišlja ideje o The Last of Usu 2, kao i o potpuno novom IP-u. “Počeli smo ‘brainstormati’ oko nekih stvari. Da budem iskren, neke od ideja su vezane uz nastavak, a neke od njih su skroz novi IP-ovi – prethodnih par tjedana smo razmišljali o skroz novom IP-u. Želimo vidjeti možemo li ispričati ljudima priču koja vrijedi da bude ispričana i ne ponavlja se. Ako ne možemo, gdje onda možemo dobiti inspiraciju – što nas može doista izazvati da unaprijedimo prezentiranje priče na ovom mediju još dalje”, objasnio je.

Da podsjetimo, drugi tim Naughty Doga trenutno radi na novom Uncharted naslovu za PS4, a 14. veljače nam stiže Left Behind – prvi i jedini single-player DLC za The Last of Us. Što vi kažete, veselite li se potencijalnom nastavku akcijskog survival horora iznimne priče ili biste radije vidjeli potpuno novi IP od Naughty Doga?

Komentari (8)

  • superdeda2000

    07.02.2014 - 18:56

    Jao to je kao da me pitate koje dijete mi je draže… što god da naprave, biti će dobro.

  • R4iden

    07.02.2014 - 18:59

    Apsolutno želim novi TLoU, ali i kada nebi radili novi nebi bio razocaran jer je TLoU savršen ovakav kakav je. Kada bi ga radili vjerojatno bi radili nove likove (iako bih volio jos igrat sa Joelom i Ellie). Volio bi da dodje jos koji dlc (jer mislim da ti likovi nemogu nosit cijelu igru) u kojem bi igrali sa Billom ili jos bolje Ishom (oni koji su nisu skupljali collectablese Ish osoba koja je neko vrijeme bila na brodu i onda se vratila na kopno i osnovala grupu u kanalizaciji).

  • jocobubalo

    07.02.2014 - 19:00

    c) TLOU za pc 😀

  • markogal

    07.02.2014 - 20:43

    bilo bi fora da naprave otvoren svijet

  • IaMarmageddoN

    07.02.2014 - 22:28

    Što razmišljaju?! Oboje!!

  • Skaar

    07.02.2014 - 23:17

    Neznan jesu li bas ovi iz ND rekli da je prica sa njih dvoje gotova (sto i ima smisla jer je Joel vec starac), ali ja bi volija da napravu ka 5 years later i igras sa "odraslon" Ellie da trazis ljude ka sto je ona koja je immune. Ili tako nesto.

  • BaDly

    08.02.2014 - 10:09

    Novi IP.
    TLOU je vrhunska igra i kao takva neka ostane zabilježena. Ne treba joj nastavak.

  • mickolopi

    08.02.2014 - 17:02

    Ja sam za ono sto ND misli da je najbolje, oni ako misle da bi prica za nastavak bila dobra, ok, onda bi bila odlicna, a ako misle da je novi IP bolja ideja, onda je, jer znam tako su mislili dati nam nastavak Jak-a, ali su vidjeli da nije to to, ne vole siliti, i stvorili su TLOU, tako da njihova odluka je najbolja odluka…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?