HCL.HR

Naughty Dog želi PS3 još 5 ili 6 godina

Duje Kozomara 04.01.2010.   •   5 komentara


Evan Wells, jedan od predsjednika Naughty Doga, izjavio je kako bi njihov studio želio raditi na Playstationu 3 još kojih 5-6 godina. U intervjuu za G4TV, Wells je objasnio kako developeri Uncharteda ne trebaju novi hardver i smatraju kako mogu izvući

Evan Wells, jedan od predsjednika Naughty Doga, izjavio je kako bi njihov studio želio raditi na Playstationu 3 još kojih 5-6 godina. U intervjuu za G4TV, Wells je objasnio kako developeri Uncharteda ne trebaju novi hardver i smatraju kako mogu izvući još magije iz Sonyevog Cell procesora. „Jako nam je ugodno raditi na PS3-u. Ne trebamo novi hardver, rado bi radili na ovoj konzoli još 5 ili 6 godina… Smatram kako se iz nje može još puno izvući. Napravili smo velik napredak između prvog i drugog Uncharteda, puno tražimo od Cell procesora, ali može on još toga pružiti. Stvarno nismo limitirani hardverom, više je stvar toga koliko dan ima sati. Nekada se doista čini kako je procesorska snaga neograničena, kada nađemo pravi tip posla za njega, obrađuje podatke užasno brzo, što jako pomaže našem renderingu i post-processing efektima“. S obzirom da se drugi developeri nisu ni približili tehnologiji koju ima Uncharted 2, sigurni smo kako se Evanovim kolegama ne žuri previše.

Komentari (5)

  • seedorf

    04.01.2010 - 17:45

    Svaka im cast za ovo…

  • Bela

    04.01.2010 - 18:01

    Svaka čast Sony-u na njihovom snažnom Cell procesoru. Koristi se on još za mali milijun poslova u medicini itd a ne samo za igranje.

  • Armor

    04.01.2010 - 18:38

    Napokon neki pametni i razumni developerski tim!

  • Hansi Kursch

    05.01.2010 - 01:49

    Ja ga tek sada kupujem tako da još bolje 😀

  • Lazy

    05.01.2010 - 08:55

    Majstori znaju svoj posao,a ne ko neki, pa teško nam,pa nije lako pa ovo pa ono.Živio Naughty Crash Dog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?