HCL.HR

Ne možemo više čekati, recenzirali smo Broken Sword 5

nebel 27.01.2014.


Naš Žarko završio je prvi dio Broken Sworda 5 još u prosincu prošle godine i odmah odlučio čekati drugi dio prije pune recenzije. No čekanje će ipak biti predugo pa evo utisaka iz prvog dijela.

Broken Sword serijal ima mnogo fanova diljem svijeta, većinom starijih gamera koji se prvih Broken Sword igara sjećaju sa suzom u oku. To dokazuje i lakoća s kojom je ekipa iz Revolution Sofwarea putem Kickstartera prikupila novce potrebne za razvoj igre – tražili su 400 tisuća američkih dolara, a dobili preko 750.

Lijep je to novac, no očito nedovoljan da se igra izbaci u jednom komadu. Revolution je stoga krajem prošle godine izbacio prvi dio petice, najavivši da uskoro slijedi i drugi. Mi smo odigrali taj prvi dio još u prosincu, ali odlučili smo čekati drugi prije pune recenzije. Ipak, nakon serije malih odgoda datuma izlaska na kraju smo shvatili da nema smisla više čekati. Da više ne duljim ovdje, Žarko će vam sve objasniti u svom tekstu, a unutra ćete pronaći i Vjeranov video koji vam je prije možda promaknuo.

VIDEO I RECENZIJA: Broken Sword 5: The Serpent’s Curse

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?