HCL.HR

Ne propustite naše live streamove ovog vikenda

Igor Belan 27.11.2015.   •   0 komentara


I ovaj vikend pripremili smo esports natjecanja za ekipe iz regije – pratite uživo njihove borbe u League of Legends, World of Tanks i Counter-Strike: Global Offensive na našem Twitch kanalu.

I ovaj vikend donosimo vam nekoliko zanimljivih live streamova na našem ESL Adria Twitch kanalu. Spremni su live streamovi za nove World of Tanks Adria i Big Guns kupove, novi CS: GO Adria Open i novo izdanje League of Legends Adria Opena.

Kao i prošlog vikenda, da bismo sve to pokrili kako spada, imamo nekoliko različitih castera iliti komentatora. Da ne biste propustili nijedan kup, evo kompletnog rasporeda streamova ovog vikenda.

Danas u 20 sati kreće prijenos uživo World of Tanks Adria Open #23 kupa koji će vam na našem ESL Adria Twitch kanalu prenositi i komentirati stara WoT iskusnjara brutal_lucko, prijateljima poznatiji i kao Željko. Sve ekipe koje se na kraju prijave za ovaj turnir (prijave su još uvijek otvorene) borit će se za nagradni fond od 33 000 golda pa ne zaboravite prebaciti na naš ESL Adria Twitch kanal u petak u 20 sati kada ćemo se s uključiti uživo na kup. Već sada imamo prijavljeno 12 ekipa iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije – bit će zanimljivo!

Subota je tradicionalno rezervirana za novi League of Legends Adria Open, a ni ovaj tjedan nije iznimka. Naše novo 250€ vrijedno LoL natjecanje za sve zainteresirane timove iz regije počinje u subotu u 14 sati, a moći ćete ga pratiti uživo od trećeg kola u 15 i 30 na ESL Adria kanalu uz već vam dobro poznatog LoL komentatora Sa1nu.

Istoga dana u 19 sati krenut će live stream novog WoT 7na7 Big Guns kupa. Na njemu će se velike sedmeročlane WoT ekipe iz cijele regije boriti za gotovo 65 000 golda, a neke od najnapetijih borbi moći ćete pratiti uživo od 19 sati na kanalu također vam već dobro poznatog Zm0R-a.

Zadnji dan tjedna rezerviran je za ljubitelje napucavanja iz prvog lica. U 20 sati krenut će prijenos uživo novog CS:GO Adria Open turnira koji će vam na ESL Adria Twitchu uživo prenositi i komentirati ekipa s CSHR-a.

Jeste sudjelovali u kojem od naših kupova na ESL-u? Planirate? Koji ćete live stream popratiti? Javite se malo u komentarima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?