HCL.HR

Neće biti PS4 beta testiranja, ne nasjedajte na prijevare

Ante Malenica 27.03.2013.   •   3 komentara


Internetom kruže lažne ponude za sudjelovanje u PS4 beta testiranju, a da netko neinformiran ne bi ostao oštećen, Sony je bio prisiljen reagirati službenim upozorenjem.

O Sonyjevoj next-gen PlayStation 4 konzoli krajem prošlog mjeseca saznali smo gomilu zanimljivih informacija – čak i previše ako bismo pogledali koliko se sadržaja našlo za obilje rasprava u našem PlayStation 4 podforumu. Kako to obično biva s velikim najavama, prezentirano je privlačnije od one čokoladne kreme koja se stavlja na vrh torte, a neki jednostavno ne mogu odoljeti pa nasjedaju na gotovo nevjerojatne prijevare.

Jedna je ovih dana, sudeći barem prema Sonyjevoj reakciji na Twitteru, većih razmjera pošto je europska podružnica japanskog diva bila prisiljena reagirati i javno upozoriti igrače kako web stranice koje u zamjenu za osobne podatke nude potencijalnu mogućnost sudjelovanja u PlayStation 4 beta testiranju, šire netočne informacije i kako se očigledno radi o prijevari. U prijevodu, ako slučajno negdje vidite kako postoji mogućnost da sudjelujete u testiranju ove next-gen konzole prije njezinog službenog dolaska na tržište, možete biti sigurni da vas netko želi nasamariti.

Da, znamo – cijela stvar je pomalo humoristične prirode, no opreza nikad dosta. Oni “zločesti dečki” znaju biti iznimno uvjerljivi, a nisu svi ljubitelji gaminga dovoljno upoznati s činjenicom kako konzole na testiranje prije dolaska na tržište dobivaju isključivo razvojni timovi i nešto kasnije novinari.

Komentari (3)

  • ANONYMNY

    27.03.2013 - 18:20

    Ima u nas jedan samac, nako stariji, povučen čoek i ispred kuće stavio natpis:Besplatno testiranje PS4 u podrumu

    • movie

      @ANONYMNY, 28.03.2013 - 16:01

      samo dečki do 12 godina?

    • ANONYMNY

      @ANONYMNY, 28.03.2013 - 18:17

      Stariji je čoek pa nije u punoj snazi, ali moguće da je tu to 11-12 god

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?