HCL.HR

Need for Speed Undercover najavljen!

Igor Belan 18.06.2008.   •   4 komentara


Najavljen je novi Need for Speed naslov…

CEO Electronic Artsa John Riccitiello najavio je novi nastavak Need for Speed franšize na William Blair & Company’s 28th Annual Growth Stock konferenciji. John je kao i mi shvatio da Need for Speed godinu za godinom postaje sve monotoniji, nema nekih prevelikih noviteta i jednostavno nije više toliko interesantan. John vjeruje kako je glavni razlog ovome upravo to što su doslovce mučili rezvojni tim iz Vancuvera koji je zadužen za Need for Speed. Do sada je postojao taj jedan tim koji je radio u ciklusu od 12 mjeseci, no sada je to promijenjeno. Tim je podjeljen na dva tima i svaki od njih radi u ciklusu od 24 mjeseca. Prošli način rada nije timu dao peviše vremena da budu kreativni, a John vjeruje kako će to ovime novim sistemom rada biti uvelike ispravljeno.

Igra će biti puno drugačija od Pro Streeta koji se i nije baš proslavio. Veliki fokus će biti na priči koju je glavni čovjek EA-a usporedio sa nekim filmovima B-produkcije ( The Transporter je spomenut ). Osim ovoga nemamo nikakve više informacije o novome Need for Speed Undercoveru, čak se ne zna točno ni na koje će platforme izaći ( iako smo sigurni da bi napravili i Digitron verziju da mogu ). No pričekajte par tjedana i bit će tu sigurno već i kakavi screenshoti, traileri i razne informacije.

Komentari (4)

  • Seengeer

    18.06.2008 - 11:37

    Budemo vidili i to.

  • frost135

    18.06.2008 - 16:38

    Svake godine novi nastavak, svake godine sve veće smeće. Pusta obećanja, o super novom nastavku, mogu podjeli tim na sto komada neznam kolko to može donjeti novost u repetiranju.I izmišlanu tople vode. Pro street, pro katastrofa.

  • Blaster32

    18.06.2008 - 19:14

    kaže se kalkulator lolololo xD

  • Ementaler

    18.06.2008 - 22:09

    E to bi bilo preopćenito, Digitorn je Digitron 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?