HCL.HR

Neslužbena zakrpa namjerava popraviti sve bugove Fallouta 4

Gregor Stojev 25.04.2016.   •   9 komentara


Posvećeni članovi Fallout 4 modding communitya bacili su se na posao da poprave sve moguće bugove Fallouta 4, a prvu rundu popravaka možete ugrabiti već sad.

fallout-4-stand-by

Možda vam se u Falloutu 4 još nije dogodilo da se likovima glave okreću poput vjetrenjača kao što je to bio slučaj u Fallout: New Vegasu. Danas je već sasvim normalna činjenica da su odlični Bethesda naslovi prepuni kojekakvih bugova, a iako nas to uglavnom ne sprječava da u njima uživamo, često znaju biti prava gnjavaža. Svi bugovi koji izmaknu službenom dodiru biti će na meti community moddera, poput pokvarenih questova, zvukova, NPC-a i sličnog.

Dio tih popravaka već možete skinuti ovdje, a popis trenutnih ispravaka provjerite na ovom linku. Ovaj bi popis s vremenom trebao rasti do mjere da na njemu budu manje-više sve moguće sitnice. Treba napomenuti da se ovo nadovezuje na 1.5 verziju Fallouta 4 pa ako još niste, vrijeme je i da poskidate par službenih zakrpa.

Komentari (9)

  • pesek32

    25.04.2016 - 22:08

    I opet igrači rade ono što bi Bethesda trebala.

  • Muflon

    25.04.2016 - 22:36

    Dogodilo mi se to da sam liku raznio glavu i krenem ga ja lootat, kad mi ono uđe u dijalog s njim. I tako ja pričam sa lešinom nasred ceste i mislim si jel ovo neki easter egg? Odem guglat i shvatim da je u pitanju bug (moram priznat jedan od zabavnijih koje sam vidio). Evo i dan danas nakon svih instaliranih patcheva, još uvijek on leži tamo nasred ceste bez glave, i kad god prolazim tim putem, rado pročavrljam s njim.

    • Papa6

      @Muflon, 25.04.2016 - 22:58

      Hahaha WIN!

  • ZhatCRO96

    25.04.2016 - 22:59
  • Apocalypse4987

    26.04.2016 - 06:49

    Verzija 1.0 je bila neigriva, al od 1.4 ne vidim baš neke bugove, jedino još nisu rješili bug kad kaciga od power armora ima automatsko prepoznavanje živih bića, pa onda neki NPC-ovi postanu agresivni bez razloga

  • Sackboy

    26.04.2016 - 16:07

    Strah me je da mi taj patch ne uništi modove, da li je itko probao instalirati sa modovima? Kupio sam fallout prije tjedan dana i za sada nisam se susreo sa bugovima. Imam osjećaj da ću pustiti ovako dok sve radi osim ako ne pročitam da ima ogroman FPS boost.

  • delight353

    26.04.2016 - 16:58

    Radije neka porave RPG elemente koje ne osjećam u igri (imam preko 120 sati igranja) i utjecaj na svijet kojeg u ovom nastavku uopće nema. Tisuću puta je već bilo spominjano, ali evo, moram reći opet; što god odabereš nema nikakav utjecaj na svijet. Ništa se ne mijenja… Dobra igra, alo jako loš RPG. Igra mi djeluje više kao open world first person shooter s perkovima… Nažalost… 🙁

  • Lovac

    26.04.2016 - 17:02

    Za Bethesdu bi bilo najbolje da rade engine update, i izdavaju osnovne game mape zajedno s modding alatima.
    Iako igram praktički sve od njih, priča im je uglavnom za zaborav, tako da neka community napravi igru na njihovoj mapi, oni ionako djeluju kao da im se neda.
    Da ne pričam kakav je konzolitis sa svime od Obliviona na dalje kod PC verzija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?