HCL.HR

Netflixova Castlevania serija stiže ove godine

Duje Kozomara 09.02.2017.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Producent nadolazeće TV serije obećao je kako će upravo ona prekinuti niz te biti prva kvalitetna zapadnjačka adaptacija jedne video igre.

castlevania

Netflix je objavio kako ćemo ove godine gledati TV seriju rađenu u svijetu legendarne Konamijeve Castlevanije. Nakon kratke objave popularne produkcijske kuće, dobili smo i mrvicu više detalja od producenta Adija Shankara: scenarij je napisao novelist Warren Ellis, a u priču je uključena produkcijska kuća Adventure Timea, Frederator Networks – zbog čega nije teško zaključiti kako bi serija bila animirana. Ako vam je Shankarovo ime možda poznato, gospodin je do sada radio na filmovima Dredd, Machine Gun Preacher te The Grey.

Najavio je kako će serija biti: “mračna, satirična i prevrnut će vampirski žanr na glavu”. Znamo još i kako je već naručena druga sezona, koja bi trebala stići 2018. godine, a Shankar je obećao kako će završiti grozan niz te biti prva kvalitetna zapadnjačka adaptacija jedne video igre. Vjerujete li mu? Moramo priznati kako nas spominanje Netflixa i Castlevanije u istoj rečenici tjera na uzbuđeno mahanje imaginarnim repovima, ali potrudit ćemo se ne preuraniti s oduševljenjem.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • rotkvica45

    09.02.2017 - 18:14

    Ha možda je ipak došlo vrijeme da izađe jedna pristojna adaptacija igre…

  • SemirTheChosen

    09.02.2017 - 18:36

    Jedva cekam!

  • Mixa

    10.02.2017 - 00:19

    Osmeh mi je trenutno od uva do uva. 😀

  • hpollowda

    10.02.2017 - 08:45

    Prevrnut vampirski žanr na glavu? Jel to pun na inverted castle? 😀

  • Gregor Stojev

    10.02.2017 - 09:52

    Na trenutak sam se zbilja uzbudio, a onda sam vizualizirao Belmonta kao jos jednog forenzicara koji s pachinko masine uzima uzorak… Neka, dobro je imat niska ocekivanja.

  • Ovcaodnovca

    10.02.2017 - 10:46

    castelvania je 2D igra… dok god budu 2D igru brebacivali u 3D nece ispast kako treba… doduse trebaju napravit kompletno novu igru…. isto kao i Batman Arkham serial…. notalno nova igra…

    ili jednostavno opet napravit 2D naslov …. koji doduse u danasnje vrijeme nece dobro proc… mozda na ime stare slave .

  • TonyTch

    13.02.2017 - 11:39

    Nisam neki fan Castlevania serije, ali lovci na vampire mi nikada nece biti dosadni kao tematika. Jos kad je Shankar u igri… Moglo bi biti zanimljivo. Netflix rijetko zakaze sa orginalnim projektima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?