HCL.HR

New Super Mario Bros. 2 obožava zlatne novčiće, novi detalji i gameplay

Igor Belan 07.06.2012.   •   2 komentara


Opće je poznatno da Super Mario i Luigi strastveno vole zlatne novčiće, ali tek u New Super Mario Bros. 2 za 3DS pokazati će nam koliko su im zapravo dragi. Datum izlaska i gameplay!

Ovo bi nekima moglo biti zbunjujuće pa da pojasnimo neke stvari odmah u startu. Prije dva dana Nintendo je otkrio New Super Mario Bros. U, posebnu 2D Mario igru koja će izaći ekskluzivno za njihovu novu konzolu Wii U. Igra iz naslova ove vijesti, New Super Mario Bros. 2, novi je nastavak istog serijala ekskluzivan za prijenosnu Nintendo 3DS konzolu. Sad kad smo to razjasnili, vrijeme je da vam prenesemo što smo saznali o ovoj 3DS ekskluzivi.

New Super Mario Bros. 2 razlikovati će se od ostalih igara ovog 2D platformerskog serijala po specifičnoj ljubavi za zlatnim novčićima. Sve je i dalje stvoreno u dvije dimenzije, standardne mogućnosti platformanja za Maria i Luigija i dalje su tu, ali generalni fokus je na zlatnim novčićima koji će biti posvuda.

Po prvi puta u nekoj handheld Mario igri igrači će moći odigrati cijelu igru kooperativno spojeni putem lokalnog wirelessa, a novi Coin Rush mod služiti će kao platforma za izazivanje prijatelja da obore rekord pri skupljanju novčića na određenim levelima igre. Nintendo je izdao trailer koji pobliže dočarava neke od igrinih novosti.

New Super Mario Bros. 2 moći ćemo kupiti standardno u trgovinama u kutiji, ili digitalno putem eShopa. Datum izlaska potvrđen je za 19. kolovoza ove godine.

Komentari (2)

  • Metalni

    07.06.2012 - 16:09

    Buaaaaa, hocu i ja to za PC!!

  • armin221186

    08.06.2012 - 18:07

    Najezim se cim cujem ovu miziku,gdje mi je djetinstvo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?