HCL.HR

Next Car Game na Steam Early Accessu

Stjepan Fikter 16.01.2014.   •   1 komentara


Developeri FlatOuta svoju su sljedeću veliku igru s autima, koja se ističe po iznimnom modelu oštećivanja automobila, upravo objavili na Steam Early Accessu. Nabavljate?

U studenom prošle godine, prekinuta je Kickstarter kampanja za Next Car Game jer je prikupila samo 81,772 od traženih 350,000 dolara. Takav razvoj događaja nije naveo Bugbear Entertainment na odustajanje od razvoja igre, nego su se okrenuli financiranju putem prednarudžbi.

Dodatnu pomoć za razvoj odlučili su potražiti i putem Steam Early Access programa gdje se već sada igra može kupiti po cijeni od 21,99 eura. Takav “rani pristup” igri uključuje svega dva automobila i tri staze, ali naravno i kompletnu igru kada bude gotova.

Osim normalne verzije, moguće je odmah kupiti i Digital Deluxe verziju po cijeni od 31,99 eura koja uključuje poseban auto, wallpapere i soundtrack. Developeri također naglašavaju da je Early Access samo način da se iskusi igra kako napreduje kroz razvoj te da se radi o ranoj, nedovršenoj verziji. Kao takvoj, nedostaju joj različite stvari i prisutni su neki neugodni bugovi.

Komentari (1)

  • goldfinger

    16.01.2014 - 20:53

    Po ovom,nije ni čudo da je kickstarter kampanja podbacila…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?