HCL.HR

Nier Automata je zapravo trebala biti PC ekskluziva

Petra Rukav 02.11.2017.   •   1 komentara


Jedna od najboljih igara ove godine spasila je svojeg developera od propasti, a isti je nedavno otkrio da su njegovu Nier Automatu u početku tretirali kao PC ekskluzivu.

nier automata pc ekskluziva

Godina 2017. definitivno je bila dobra za nas igrače; između ostalog, dobili smo odlične naslove o kojima se priča mjesecima, a neki od njih zaslužuju da ih se hvali godinama. Jedna od brojnih igara koja nas je ove godine oborila s nogu je definitivno Nier Automata.

Predivan post-apokaliptičan RPG prolazio je kroz tehničke probleme na PC-u, a čini se da neki igrači i dan danas pate od rušenja ili prekomjernog druženja s bijelim zaslonom. No, bez obzira na to, producent Nier Automate otkrio je da je igra zapravo trebala biti PC ekskluziva.

„Ustvari, nije bilo nekih posebnih dogovora za određenu platformu (PS4 i PC), no budući da se većina razvoja odvijala na računalu, prilagodili smo se“, rekao je producent Saito. „Zapravo smo planirali izdati samo PC verziju. Međutim, u razgovoru s izdavačem (Square Enix) dogovorili smo da ćemo izdati i verziju za PS4“.

Komentari (1)

  • Cro-K

    02.11.2017 - 17:36

    Ironično pošto je na pcu zaključana na 900p i dosta je loše optimizirana igra s obzirom na grafiku.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?