HCL.HR

Nihon no Mura prva je ekspanzija za Skyward Collapse

Stjepan Fikter 29.08.2013.   •   0 komentara


Arcen Games predstavio je detalje za 2.0 verziju Skyward Collapsea te je najavio i prvu ekspanziju imena Nihon no Mura koja će dolaziti u isto vrijeme s novom nadogradnjom igre.

Turn-based, 4x simulation, god game strategija naziva Skyward Collapse dobila je nadogradnju na 2.0 verziju koja je besplatna za sve vlasnike igre. Sve promjene koje ista donosi možete pogledati ovdje, a uz dolazak nove verzije igre, stigla je i prva ekspanzija Nihon no Mura po cijeni od 2.69 eura.

Ova ekspanzija uvodi Japansku frakciju u Luminith svijet, a njezine odlike su jaka vojska i agresivniji bogovi nego što ih imaju Grčka i Nordijska frakcija. Arcen naglašava da će učenje nove frakcije biti zabavno zbog jačine njihove vojske i bogova.

Nihon no Mura će osim nove frakcije predstaviti Hamlete koji spadaju u neborbena i nefrakcijska sela čija se izgradnja može izvršiti samo na uništenim gradovima. U ekspanziji će se još naći nove mape, tereni, kulturne mogućnosti, alternativni uvjeti za pobjedu, Hamlet Idyll mod igranja i deset novih skladbi koje je napisao Pablo Vega. Povodom izlaska ekspanzije, stigao je i trailer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?