HCL.HR

Nikola Tesla protiv Crvenkapice: Crytekova MOBA Arena of Fate ušla u betu

Stjepan Fikter 06.08.2015.   •   7 komentara


Uz novi kratki trailer, Crytek nam otkriva kako ćemo uskoro moći zaratiti Nikolu Teslu i Crvenkapicu u njihovoj MOBA igri Arena of Fate.

Uskoro nam stiže još jedna MOBA na tržište. Doduše, ne u svom finalnom izdanju. Crytek nam je otkrio kako je njihova MOBA Arena of Fate spremna za zatvoreno beta testiranje. Za one koji su zaboravili o čemu se ovdje točno radi, riječ je ukratko o brzoj multiplayer 5 na 5 akciji u kojoj će se sukobljavati povijesne figure i fikcijski likovi poput Nikole Tesle, Kleopatre, Sherlocka Holmesa i Crvenkapice, da navedemo samo neke.

Kao što nam je Blizzard pokazao s Heroes of the Storm, kraće borbe u ovom žanru mogu biti poprilično napete, a u Arena of Fate čak postoji i limit od 20 minuta unutar kojeg jedna strana mora pobijediti. Također će postojati i sistem klubova s kojima će se otvoriti put prema ligama, turnirima, kvalitetnijem matchmakingu i naravno, raznim društvenim mogućnostima.

Vesselin Handjiev, direktor Crytek Black Sea studija kaže: “Kao veliki MOBA entuzijasti, naš tim je naporno radio da stvori originalno iskustvo za igrače. Ne možemo dočekati da vidimo kako će igra biti primljena tijekom zatvorenog beta testiranja, a povratne informacije koje dobijemo dobro ćemo iskoristiti da bismo dodatno poboljšali Arena of Fate prije izlaska.”

U slučaju da ste zainteresirani za igru i ne nalazite se na Gamescomu gdje se može direktno isprobati, prijave za beta testiranje nalaze se na službenoj stranici.

Komentari (7)

  • Andjo

    06.08.2015 - 10:05

    Izgleda fora, samo se nadam da ce postojati mogucnost kupnje itema umjesto experience sistema u HOTSu koji mi je odbojan.

  • Toxicmind

    06.08.2015 - 11:31

    Ne cini mi se obecavajuce zato sto je jos jedan klon lola, jos jedna moba u nizu, sto je nepotrebno pored ovakve konkurencije i zato sto je napravio Crytek. Sjetite se Warfacea, u pocetku je igra bila odlicna, nije bilo cheatera, pay to wina i community je bio velik, a sad igraju samo oni koji su platili sve puske i malo se izivljavaju na novim igracima.

  • Artyom

    06.08.2015 - 12:37

    Crytek je i (gotovo) propo zbog ovakvih gluposti!

  • Vailent

    06.08.2015 - 17:44

    Igro sam je igra je sranje pravo,nije ni blizu lolu i doti 2,ostanite vi ipak na doti 2 i na lolu ovo ostalo su sve loše kopije,jedino je od ovih novih moba Strife poprilično dobra igra a ostalo ništa.

    • snowblind

      @Vailent, 08.08.2015 - 12:01

      Pojasni molim te po čemu je sranje? Osim po lagu zbog koje se doslovno ne može igrati.

    • Vailent

      @Vailent, 08.08.2015 - 14:56

      pa za mene je igra bezveze,nije igriva ni blizu kao lol i dota 2 igra je smiješna.

  • snowblind

    08.08.2015 - 16:28

    Netko tko cijeni kraće mečeve, njemu bi mogla biti zabavana.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?