HCL.HR

Nine Parchments je igra o čarobnjacima koji se ne žele školovati

Zoran Žalac 16.08.2016.   •   3 komentara


Tvorci serijala Trine najavili su novu kooperativnu 2D igru u kojoj četvero čarobnjaka odrađuje svoje školovanje na lakši način – praksom u divljini.

nine-parchments

Nakon tri igre Trine serijala razvojni tim Frozenbyte pokušao je nešto novo sa stealth igrom Shadwen. Ista baš i nije prošla zapaženo pa se ovaj finski studio vraća stilu koji ih je i proslavio. Naime, najavili su igru Nine Parchments koja prema svemu sudeći dijeli univerzum sa Trineom, i to ne samo po ugođaju.

Junaci ove igre bit će čarobnjaci koji su napustili Astral akademiju (prvi level u originalnom Trineu) kako bi svoje školovanje odradili uz 100% više praktične nastave. Na raspolaganju će nam biti četiri lika, svaki sa svojim posebnim moćima i čarolijama, pa će se cijela igra moći zaigrati kooperativno s još troje igrača.

Prema onome što možemo vidjeti iz priloženog trailera, suradnja će biti nužna za preživljavanje, a magije će se, po uzoru na Magicku, moći kombinirati. Nine Parchments najavljen je za PC, PS4 te XBO, s planiranim izlaskom tijekom 2017. godine.

Komentari (3)

  • theth1ef

    16.08.2016 - 15:38

    Radije bih da su Trine 4 najavili.

  • telepgamer

    16.08.2016 - 17:32

    Ovo izgleda kao Magicka! Super jedva cekam!

  • edviiN

    16.08.2016 - 18:02

    Magicka klon ._. ne znam sta su mislili sa ovim postic 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?