HCL.HR

Nintendo Direct – 3DS vijesti

Zoran Žalac 02.04.2015.   •   0 komentara


Umjesto zbijanja neslanih šala za 1. april, Nintendo je održao svoju već tradicionalnu Direct emisiju s novim najavama za svoje konzole. Evo što su imali prikazati za 3DS platformu.

Nintendo 3DS zalazi već u pozne godine i nekako je za očekivati da je New Nintendo 3DS zapravo zadnji model konzole. S obzirom koliko je varijacija konzole već izašlo (gledamo u tebe 2DS), to bi bilo razmišljanje zdravim razumom. Međutim, da prijenosna Nintendova konzola ima još dosta toga za ponuditi i prikazati otkriveno je jučerašnjom Nintendo Direct emisijom.

Glavna objava bila je vezana za Fire Emblem 3DS, iz čijeg smo trailera doznali ponešto o priči te posvjedočili odličnom grafičkom stilu. Igra dolazi 2016. godine, a bit će podijeljena na dva dijela – Hoshido će biti namijenjen novim igračima, dok će Nohr biti kompleksniji i izazovniji dio kampanje.

Najavljene su nove Streetpass igre koje bi se na 3DS-u trebale pojaviti uskoro. Nazivi su im Ultimate Angler, Battleground Z te Street Pass Mii Plaza Premium, a svaka od njih koštat će po pet dolara. Ipak, bit će i besplatnih stvari – Pokemon Rumble World stiže kao besplatna 3DS igra 8. travnja ove godine.

Naposljetku, Atlus je najavio ekskluzivnu igru Attack on Titan: Humanity in Chains, baziranu na popularnom anime/manga serijalu. Za one koji nisu upoznati s njime, Nintendo je pripremio prve dvije epizode besplatno na eShopu. Igra bi trebala izaći tijekom ove godine, a sadržavat će lokalni i online co-op za četvero igrača. Evo i trailera:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?