HCL.HR

Nintendo ima velike planove za E3 sajam

Zoran Žalac 27.03.2017.   •   5 komentara


Premda još uvijek nije poznato hoće li Nintendo održati klasičnu konferenciju na E3 sajmu, znamo da će tvrtka prezentirati raznovrsnu ponudu igara za Switch i 3DS.

switch najprodavanija

Zadnjih nekoliko godina Nintendo je na E3 sajam dolazio uz uvjerljivo najmanju količinu pompe, a svoju je prisutnost na sajmu umanjio time što je polovicu programa predstavljao kroz unaprijed snimljenu Direct emisiju umjesto žive konferencije. Još uvijek nije potvrđeno da će Nintendo ove godine nastupiti u drugačijem izdanju, ali Reggie Fils-Aime uvjerava nas da možemo očekivati veliki šou.

“E3 je uvijek velika stvar za Nintendo. Svaki E3 sajam gledamo kao jedinstvenu priliku da ispričamo svoju priču. A ove godine imat ćemo veliki E3. Prikazat ćemo raznovrsnu ponudu igara. Neću otkriti te igre i naše male tajne za E3, ali ću reći da će nam to biti glavna prilika da prikažemo sadržaj za Nintendo Switch kao i za Nintendo 3DS.” – poručio je Fils-Aime za Fox News.

Naravno, to je vrlo odmjeren diplomatski odgovor, ali lako je povjerovati da u Nintendu znaju kako se trebaju fokusirati na igre – prvenstveno jer ih se na Switchu trenutno može pobrojati na prste, a s druge strane i zbog toga što ni konkurencija neće spavati na E3 sajmu.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Dragan[MKD]

    27.03.2017 - 19:47

    A sve to ide njima u prilog, jer ljudi koji kupuju switch, kupuju i pro kontroler i Zeldu, i jos neku stvarcicu, tako da bas im se to isplatilo. A za igre ne znam koji novi igre mogu da pretstave u lipnju, kad i sad na reveal event prikazale su igre koi izlaze krajom godine, a oni realno nemaju puno mogucnosti nadati se igre druge developera, mozda Splatoon 2 ce ih spasiti na E3 ako naprave neki dobar event.

    • Goran1234

      @Dragan[MKD], 27.03.2017 - 20:10

      Ili možda čuvaju novi Metroid za E3,tko zna…možda iznenade a tu je još i Scorpio…bit će zanimljiv ovaj E3.

    • YeYa

      @Goran1234, 27.03.2017 - 21:54

      Bas tako, svasta se sprema.

    • Mixa

      @Goran1234, 28.03.2017 - 17:27

      Ako izbace novi Metroid, to ce biti super. 🙂

    • Goran1234

      @Mixa, 28.03.2017 - 17:44

      Slažem se vrijeme je ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?