HCL.HR

Nintendo će danas pokazati što je Nintendo NX

Igor Belan 20.10.2016.   •   6 komentara


Nintendo će danas otkriti što je zapravo Nintendo NX – dosta bi bilo tračeva i izmišljanja, vrijeme je da saznamo što nam to Nintendo potajno sprema već godinama.

Iako su neki tračevi upućivali na najavu ovog tjedna, Nintendo nas je svejedno pomalo iznenadio kada su objavili kako će već danas u 16 sati otkriti svijetu što je njihova nova konzola. Točnije, objaviti će tada tzv. “preview trailer” za koji kažu da će poslužiti kao preliminarno otkrivanje informacija o toj novoj platformi.

Nintendo NX konzola misterij je otkad je Nintendo spomenuo da stvar uopće postoji, odnosno da na njoj rade. Nitko ne zna o čemu se zapravo radi, ali tračevi daju do znanja da to neće biti klasična konzola nove generacije – nedavni tračevi koji su općenito prihvaćeni kao najvjerojatnija istina govore da se radi o mješavini handheld i home konzole koja će omogućiti da najimpresivnije igre koje inače igramo ispred TV-a, zaigramo i u pokretu kroz handheld dio NX-a.

Isti tračevi sugeriraju da je NX zapravo tablet s odvojivim kontrolerima sa strane, koji se po povratku kući može spojiti na kućnu baznu stanicu, što omogućuje prikaz sadržaja na televizoru, možda i u višoj rezoluciji (bazna stanica daje dodatnu snagu).

Bilo kako bilo, danas bisto trebali saznati istinu. Doduše, imamo neki ludi osjećaj da ni danas neće pokazati sâmu konzolu, već samo osnovnu ideju iza nje.

Komentari (6)

  • GTA222

    20.10.2016 - 10:51

    Uf valjda će biti nešto dobro.

  • SemirTheChosen

    20.10.2016 - 11:31

    Danas u 17h izlazi i novi trailer za Red Dead Redemption 2, jesu navalili… 😀

  • Mixa

    20.10.2016 - 11:37

    Ma, bitno je vec jednom da je pokazu da vidimo o cemu se tu radi. 😀 Mada i ja mislim da danas nece pokazati konzolu u potpunosti.

  • Jere Zaja

    20.10.2016 - 13:43

    a kad ce pokazat konzolu koji datum

  • Reponja123

    20.10.2016 - 14:11

    bili ste nešto pisali da je nx jači od xboxa i ps 4 jel to istina?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?