HCL.HR

Amerikanci će dobiti priliku isprobati Switch za manje od mjesec dana

Juraj Bevandić 17.12.2016.   •   4 komentara   •   Tehnologija


Nintendo Switch izlazi u trećem mjesecu, ali Amerikanci će ga imati prilike ispobati već polovicom prvog. Nadajmo se da će podijeliti dojmove i detalje.

Nintendo Switch Amerikanci

Nedavno smo doznali da će Nintendo razgolititi Switch 13.1. u SAD-u, ali to će biti samo početak zagrijavanja za izlazak konzole u trećem mjesecu. Odabrani američki gradovi i kanadski Toronto dobit će Switch u ruke na tri dana svaki. Prva će dva dana biti samo za pozvanu klijentelu, a treći otvoren za javnost i očekuju se gužve i opći krkljanac.

Sve će početi u New Yorku od 13.1. do 15.1., a potom će se seliti u Toronto 27.-29.2., pa u Washington 10.-12.2., Chicago 17.-19.2., skroz do San Francisca 27.-29.2. i zaključno u Los Angeles 3.-5.3. Sumnjamo da će se puno nas zateći u jednom od navedenih gradova u pravom trenutku, pa se samo nadamo da ćemo postepeno na internetu pronalaziti sve više kvalitetnih dojmova i informacija.

To zvuči kao pametna strategija da Nintendo reklamira svoju konzolu i na prirodan način usmenom predajom proširi nadajmo se dobar glas o novom proizvodu. Mi se pogotovo ne bunimo na to da što više ljudi prođe kroz ruke prije izlaska, jer imamo još pitanja prije nego li se definitivno odlučimo na kupnju.

Koja informacija bi vama prodala Nintendo Switch?

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Bojko

    17.12.2016 - 22:05

    Ne bi bilo zgoreg da uredništvo HCL-a uzme “radni godišnji” i zaleti se u SAD kako bismo čitali dojmove i detalje od onih kojima vjerujemo 🙂

  • l)oolvl

    17.12.2016 - 22:50

    točno mi smiješna ova slika gore sa ovim minijaturnim kontrolerčićima i ekrančićima.

    • Juraj Bevandić

      @l)oolvl, 18.12.2016 - 13:52

      Meni je zabavno kako je to snimak iz Nintendo Switch reveal trailera i ekipa se nađe na terenu igrati košarku i onda sjednu na klupicu do i igraju NBA na Nintendu s tim kontrolerićima. Presimpa 🙂 🙂

    • BrainCro

      @l)oolvl, 18.12.2016 - 18:55

      Meni se smiješi ovaj naslov

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?